سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: كليپ صوتي تبليغ تمباكو به روايت طنز
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

bocho gezir

{EDITOR=
با سلام امروز براي دوستان يك كليپ طنز كه به تبليغ تمباكو مي پردازد رو براي دوستان مي زارم كه از دوستان تقاضا دارم حتما اينو دانلود كنن چون خيلي جالبه
براي دانلود فايل پيوست را دانلود كنيد

سايت گزير(سايت همه شما)
EDITOR}
ببخشيد آقای بچه گزیر این فایل برای کامبیوتر ما ناشناخته می باشد

لطفا به یک امتداد دیگه تبدیل کنید و در سایت بگذارید

ممنون از زحمات شما

bocho gezir

{EDITOR=
algezeer نوشته شده توسط: ببخشيد آقای بچه گزیر این فایل برای کامبیوتر ما ناشناخته می باشد

لطفا به یک امتداد دیگه تبدیل کنید و در سایت بگذارید

ممنون از زحمات شما

با سلام خدمت دوست خوبمون
در مورد فايل بايد بگم كه فايل فشرده شده و با فرمت زيپ است كه بايد اين فايل رو از حال فشرده خارج كنيد تا بتونيد فايلهاي اصلي اين رو ببينبد براي خارج از حالت فشرده روي اين فايل كليك راست كنيد Extract all را بزنيد تا از حالت فشرده خارج بشه و وقتي خارج شد مي تونيد گوش بديد
با تشكر سايت روستاي گزير(سايت همه شما)
EDITOR}
سلام

منم با استفاده از برنامه وین رار از حالت زیب خارج کردم ولی این پیشوند برای رایانه ما غیر قابل توصیف بود.

و پیشوند فایل به صورت زیر بود

.ram

bocho gezir

{EDITOR=
مجهول نوشته شده توسط: سلام

منم با استفاده از برنامه وین رار از حالت زیب خارج کردم ولی این پیشوند برای رایانه ما غیر قابل توصیف بود.

و پیشوند فایل به صورت زیر بود

.ram

با سلام
بله اين كلپ كه گذاشته بودم روي برنامه RealPlayer كار مي كرد و روي ولي الان تبديلش كردم به mp3 كه مي تونيد از پايين صفحه دانلود كنيد
با تشكر سايت روستاي گزير(سايت همه شما(
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام
در مورد نمايش نوروز بايد بگم كه اين امكان وجود ندارد كه فايل اين را در سايت قرار دهيم چون حجم فايل نمايش خيلي زياد است و هم براي آپلود كردن و هم براي دانلود كردند خيلي طول مي كشد و  اگر شما سي دي اين نمايش رو مي خواهيد با من تماس بگير تا سي دي براي شما ارسال گردد
با تشكر

gol gzir نوشته شده توسط:
bocho gezir
ايا اين صداي خودت است
خيلي زيبا است
ميشه يه خواهشي بكنم
ميشه نمايش پسرهاي دبيرستاني
كه توي نوروز انجام ميدهند اينجا قرار بدي كه متشكرررررررررر
مي شوم
همشهريت
golllli
EDITOR}