سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: انتقاد کردن صحیح را بیاموزیم
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
{EDITOR=
به نام آنکه عبرت گرفتن را به انسان آموخت
با تشکر از آقای حسن پور
ولی قبل از هر چیز باید بدانیم که
وقتی فرهنگ اصطلاحات را باز می کنیم و به کلمه نقد می رسیم در می یابیم که نقد عبارتست از : سبک و سنگین کردن یک موضوع و بررسی جنبه های مثبت و قوت و منفی و ضعف آن امر، که در آن مسائل مثبت برجسته و تقویت می شود و مسایل منفی (ضعف) معین و به جای آن راهکارها و پیشنهادهای سازنده داده می شود
انتقاد به شیوه صحیح آن موجب پیشرفت می شود،در نقد صحیح پیشنهاد باید با قیاس شرایط باشد که آیا واقعاً شرایط و امکانات برای انجام پیشنهادها مهیا است یا خیر؟
چنانچه از معنای نقد برمی آید در نقد ما نباید تنها ضعف امر را ببینیم و مسول یا مسولین جامعه را بکوبیم که چرا فلان طرح صورت نگیرد؟ با انجام این کار ما نه تنها موجب پیشرفت نشده ایم بلکه موجب دلسردی و دلزدگی مسولینی که برای پیشرفت و آبادانی جامعه زحمات بسیاری متحمل شده اند خواهیم شد
یک منتقد خوب باید جرأت داشته باشد، نباید در حضور مسول ، مسایل مثبت وی و در غیاب وی مسایل ضعف و منفی او را طرح کرد ، چرا که انتقاد در پشت دیوارها موجب پیشرفت نخواهد شد.
  وقتی جامعه ایی یک منتقد را طرد می کند دلایل مختلفی می تواند داشته باشد از جمله: یا اینکه مردم و مسولین آن جامعه ظرفیت انتقاد را ندارند و یا اینکه علت را در خود فرد منتقد بجوییم که آیا واقعاً آن منتقد استدلالهای منطقی برای نقد خود دارد یا خیر ، که با استناد به مدارک تجربی ما نمی توانیم بر روی گزینه اول موضع گیری نماییم.
با تشکر از برادرانی که در تهیه این سایت زحمات بسیاری متحمل شده اند ، از آنجایی که به قول خود این عزیزان این سایت متعلق به خود مردم گزیر است پس باید از طرح مسایل شخصی و نیز مسایلی که باعث به وجود آمدن اشمئزاز در بین افراد جامعه می شود بپرهیزیم تا موجب پیشرفت باشیم.
EDITOR}
{EDITOR=بنام خدا
eslahجان توضیح علمی شما مایه مباهات این سایت می باشد . عالمانی همچون شما سکوی پرتاب گزیرمان خواهند بود با تشکر
EDITOR}
{EDITOR=
با تشکر صمیمانه از جناب اصلاح.
در اینجا هم بنده به عنوان مدیر این قسمت دست شما را به گرمی فشرده و از مطلبتان کمال تشکر را دارم
در هر صورت شما برداشت خودتان را از نوشته من داشته اید و نظر خودتان را اعلام کرده اید
ولی منصفانه بگوییم شما بیشتر از اینکه مطلب بنده را موردنقد قرار دهید شخص را مورد نقد قرار داده اید
کمی به عقب برگردید آیا واقعاً مطلب بنده سایت را شخصی جلوه می دهد یا مطلب شما که باۀگاهانه وبه شدیدترین نحو بنده را مورد لطف کرده اید به هر حال ازشما هم انتظار می رود که مطلب جدید بنده را هم مورد مطالعه قرار دهید
EDITOR}
{EDITOR=
در مورد مطالب تند جناب اصلاح باید بصورت کوتاه عرض کنم که اولاً ما نخواسته ایم که مسئولین جامعه را بکوبیم و چنین قصدی هم در آینده نداریم  ؛  ثانیاً اگر ما بگوییم که چرا فلان طرح نیمه تمام مانده و صورت نمی گیرد ؛ هر عقل سالمی می فهمد که این عین انتقاد سازنده است نه کوبیدن مسئولین   ؛ ثالثاً  ما نمیدانیم شما چگونه انتقاد در این سایت که در حضور دیدگان همه از جمله مسئولین است را انتقاد در پشت دیوارها می خوانید.
پس نیاز است که تا حدودی در مطالب ارسالی خود دقت کرده و حرفه ای تر عمل کنید تا مطالبتان  موجب زیر سوال رفتن شخص خود نشود
در پایان بار دیگر از ارسال مطالب شما تشکر داریم و از همه با آغوشی باز استقبال خواهیم کرد
EDITOR}
{EDITOR=
با تشکر و سپاس اصلاح عزیز
امید واریم همانطور که عرض کردید درست انتقاد کردن را بیاموزیم
EDITOR}
{EDITOR=
با سلام
یک سوال در ذهن من وجود دارد که چرا بعضیها با این شدت با آقای حسن پور برخورد کرده اند در حالیکه اون هیچ انتقاد کوبنده ای نداشته اند از این گذشته مگر مسئولین ما نعوذ باالله خدا هستند که هیچ چیز نتوان در مورد آنها گفت
پس بیاییم منطقی باشیم نه اینکه حسود و تنگ نظر
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=آقای حسن پور شما که با انتقادمشکلی نداشته اید؟؟؟EDITOR}
{EDITOR=
با تشكر از همه كاربران
در جواب بايد عرض كنم كه همانطور كه در مطالب اين قسمت مشاهده كرده ايد ما با هيچ انتقادي مشكل نداشته ايم و به گرمي از آنها استقبال كرده ايم و در آينده نيز هيچ مشكلي با هيچ انتقادي كه در آن مصلحت عمومي مد نظر باشد نداريم ولي ما از همه خواستيم كه از طرح مسائل شخصي در سايت خودداري كنند تا به حاشيه نرويم و سايت به عرصه اي براي جنگ افكار تبديل نشود
پس مطمئن با شيد كه ما از انتقادهاي شما استقبال مي كنيم و بدانيد كه اگر ما با انتقاد مشكل داشتيم مطمئناً مطالب تندي كه در اين قسمت مشاهده مي كنيد تا الان در اين جا نبود
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=
با عرض ادب به آقای اصلاح تعجب من اینست که چرا محتوای متن شما با بند پایانی سازگارنیست یا من ارتباط منطقی نمی بینم امید است که برداشت اینجانب اشتباه باشد
EDITOR}
{EDITOR=با تشكر از آقاي اصلاح.
اصلاح جان به نظر شما انگيزه hasanpur
از طرح كرد
ن

eenteqd chyst
ا
EDITOR}
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع