سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: تسلیت درگذشت عبدالله صالحی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
{EDITOR=

(( انا لله و انا الیه راجعون ))

با نهایت تالم و تاسف روزگذشته باخبر شدیم که یکی از چهره های برجسته گزیر آقای عبدالله احمد صالحی پس از چند سال درد و رنج در بستر بیماری بلاخره در شامگاه 19 رمضان 1428 هجری قمری در منزل خود در گزیر دار فانی را وداع گفت .

[تصویر:  4adb2133b8.jpg]

پیکر آن مرحوم در آخرین ساعات شب گذشته در میان حضور بی نظیر مردم با وفای گزیر تشییع شد و سپس به خاک سپرده شد .

در اینجا لازم است از طریق این تریبون این مصیبت دردناک را خدمت خانواده آن عزیز و دیگر بستگان اعم از عزیزان ساکن در گزیر و دیگر عزیزان مقیم امارات تسلیت گفته و آرزوع مغفرت و آمرزش برای مرحوم و صبر جزیل برای بستگان وی از درگاه خداوند متعال مسئلت نماییم

در ضمن لازم به ذکر است که تعزیه آن مرحوم در حال حاضر در مسجد کوش برپاست و مراسم ختم هم شب آینده ( شب پنج شنبه 22 رمضان ) برگزار خواهد شد همچنین مراسم تعزیه ای هم در امارات برپا میباشد

(( روحش شاد و یادش گرامیباد ))

EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=
با سلام و عرض تسلیت
ما هم به نوبه خود از طرف کاربران و مدیران سایت گزیر به خانواده و تمامی مردم گزیر و به ویژه مدیر بخش ورزش و گفتگوی آزاد آقای حسن پور تسلیت عرض می نماییم 
انشالله غم آخرتان باشد

(( روحش شاد و یادش گرامیباد ))

EDITOR}
{EDITOR=

با سلام

جناب آقاي عبدالله حسنپور

درگذشت دائي بزرگوارتان را به جناب عالي و خانواده‌ي بزرگوارتان و نيز خانواده و فرزندان آن مرحوم و همچنين ديگر فاميل و دوستان ايشان صميمانه تسليت عرض نموده از خداوند بزرگ براي آن مرحوم رحمت و مغفرت الهي و براي بازماندگان صبر وشكيبايي مسئلت مي نمايم

ارادتمند محمد سامي

EDITOR}
{EDITOR=

با سلام

و عرض تسليت خدمت آقايان

محمد صالحي ، احمد صالحي ، محمود صالحي ، حاجي علي صالحي ، حاجي محمد بركت ، حاجي يوسف بركت ، احمد بركت ، حسين بركت ، احمد علي صالحي ،عبدالله علي صالحي ، بدر علي صالحي و همچنين خانواده و ديگر فاميل آن مرحوم

درگذشت آن عزيز را تسليت عرض نموده از خداوند بزرگ براي آن مرحوم رحمت و مغفرت الهي و براي بازماندگان صبر وشكيبايي مسئلت مي نمايم

ارادتمند محمد سامي

EDITOR}
{EDITOR=
انا له وانا اله الراجعون
ما هم با شنيدن اين خبر تاسف آور بسيار متاسف شديم به خانواده وفاميلهاي آن مرحوم تسليت عرض مي كنم
{روحـــــــــش شــــــــاد}
EDITOR}
{EDITOR=

<!-- / icon and title --><!-- message -->
بسم الله الرحمن الرحيم

قال تعالى ( يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ {27} ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً{28} فَادْخُلِي فِي عِبَادِي{29} وَادْخُلِي جَنَّتِي{30} )

ببالغ الأسى والحزن تلقينا خبر وفاة فقيد جزير الحاج  عبدالله صالحي  - الذي انتقل إلى جوار ربه يوم الاثنين 19/رمضان 1428هـ الموافق 01/10/2007م
عن عمر قضاه في خدمة أهله وقبيلته

وبخالص العزاء وصادق المواساة نتقدم إلى أسرته واهله في جزير و الامارات

ونبتهل إلى المولى عز وجل بأن يتغمد الفقيد بواسع رحمته ويسكنه فسيح جناته ويلهم أهله وذويه الصبر والسلوان

إنا لله وإنا إليه راجعون

<!-- / message --><!-- sig -->
EDITOR}
انا لله وانا اليه راجعون

غفر الله له ورحمه وتاب عليه واسكنه فسيح جناته

اللهم ابدله دارا خير من داره واهلا خير من اهله واجعله في روضه رياض الجنة..

"يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي
نسأل الله العلي القدير أن يجعل مثواه الجنة
"إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم
{EDITOR=
انا لله وانا اليه راجعون
منم به نوبه ی خودم خدمت خانواده ی این مرحوم تسلیت عرض میکنم
EDITOR}
{EDITOR=الســ عليكم ورحمة الله وبركاته ــــلام
قال تعالى في محكم تنزيله

::يا أيتها النفس المطمئنه..ارجعي إلى ربك راضية مرضية...فادخلي في عبادي..وادخلي جنتي ::
با نهايت تأسف وتأثر مصيبت وارده به خوانواده محترم  معزز ايشان تسليت عرض مي نمايم  وبراي آن مرحوم از درگاه رب العزه طلب  آمر.ش ومغفرت می نمایم انشا الله  خداوند متعال  ایشان را غرق رحمت  واسعه خودش بگرداند  وبرای باز ماندگان آن مرحوم  صبرجزیل وطول عمر وشکیبایی  مسئلت  مي دارم
روحش شاد ويادش  هميشه وتا ابد  گرامی با
د  
انا لله وانا الیه الراجعون    

EDITOR}
لینک مرجع