سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: برداشتهای نابخردانه
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
{EDITOR=

با افتتاح این سایت که مورد استقبال هم قرار گرفته انتظار می رفت تا همه وهمه از این فرصت ارزشمند استفاده کنند و در هر زمینه ای که احساس نیاز کنند وحس کنند که قافله به گمراهی میرود ؛ با تدبیر در نوع بیان خود از این امر جلوگیری کرده و با نشان دادن راه درست به اهالی عمل نقش مثبتی از خود نشان دهند .

اما این طور که واضح است همچنان نیز عده ای هستند که بجای اینکه از بیراهه رفتن جلوگیری کنند با رفتن به حاشیه موجبات آن را فراهم میکنند حال آنکه در وجود خود احساس روشنفکری نیز میکنند.

امروز مد شده است که هر وقت مطلبی مخالف میل ما ابراز شود با پاک کردن صورت مسئله و با حاشیه رفتن خود یا هواداران خود را از زیر بار مسئولیت خارج کنیم و اذهان را به سمت دیگری منعطف سازیم.

چرا در مورد مطلب ( بیاید کمی انتقاد پذیر باشیم ) موضوع اصلی که همان ظرفیت انتقاد پذیری است را فراموش کرده ایم و با مورد حمله قرار دادن نویسنده صورت مسئله را پاک کرده ایم و اذهان عمومی را به سمت دیگری سوق داده ایم

حال آنکه فکر نکرده ایم که با این کار نه تنها به شفاف سازی لازم کمک نکرده ایم بلکه آگاهانه ویا نابخردانه به تخریب شخصیتی افراد پرداخته ایم.

بنده نه به عنوان مدیر این قسمت بلکه به عنوان یک کاربر ساده که مطلب ( بیایید کمی انتقادپذیر باشیم ) را نوشته است وظییفه خود می دانم که اولاً از انتقادهای که در پاسخ مطلب بنده ارائه شده تشکر کنم وثانیاً در اینجا پاسخگو باشم.

-باید عرض کنم که که در مورد مسئله انتقاد بنده همه و همه را مورد خطاب قرار داده ام نه شخص یا اشخاصی که مسئولیتی در روستا دارند

بنده از عنوان این مطلب هیچ غرض شخصی که بعضی ها فکر می کنند را نداشته ام

مطلب بنده عمومی است نه مختص شخص خود

بنده هیچ دشمنی و کینه ای نسبت به هیچ شخص یا مسئولی را ندارم که بخواهم در این جا آن را عنوان کنم.

بنده هیچ اشاره ای به هیچ مسئله ای که در روستا بوجود آمده نداشته ام که دوستان چنین برداشتی داشته اند

و بالاخره من هم همانند همه دوستداران گزیر موفقیت مسئولین را آرزو مندم

با این توضیحات امیدوارم که عزیزان ملتفت شده باشند تا در آینده به جای شخصی جلوه دادن مسائل سایت به فکر پیشرفت روستایمان باشیم

EDITOR}
لینک مرجع