سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: رئیس شوراء ( سید احمد زارعی )
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  1548f03ad4.gif]

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مصاحبه با چهره ی موفق روستای گزیر

جناب آقای سید احمد زارعی رئیس شورای محترم روستای گزیر

1- ضمن سلام و خسته نباشید، لطفا خودتان را معرفی کنیــد؟

سید احمد زارعی هستم دوره های دوم و سوم شورای اسلامـــی روستای گزیر و دبیر دبیرستان و راهنمایی پسرانه ی گزیر را بر عهده دارم.

2-هدف شما از اینکه شورا بودی چیست؟

هرانسانی خواه ناخواه در جامعه زندگی میکند. و اداره ی جامعه بر عهده ی افراد آن جامعه است هر یک از ما باید نقشی در اجتماع داشته باشیم در هر زمانی نسل این وظیفه را بر عهده می گیرد، اما قرعه دور دوم و سوم شورایی به نام این بنده زده شد و دوستان دلسوز که هم غم خودرا پیشرفت جامعه می دانند اصرار بر انجام نقشی توسط بنده داشتند من هم که وظیفه خود می دانستم در پیشرفت روستا نقشی داشته باشمبه این امید که ان شاءالله مفید باشم، تسلیم نفر جمع شدم.

3-آیا به خواسته هایتان رسیدید و توانستید خواسته های مردم را براورده سازید؟

مسلماٌ همیشه آرزوها و خواسته های انسان بیش از تواناییها و زمانی است که در اختیار اوست انجام همه ی امور ملتزم فراهم بودن همه ی شرایط است، انجام همه ی خواسته ها امکان پذیر نیست اما اما وظیفه داریم در حد توان مشکلات جامعه را بررسی و در راه رفع آن تلاش کنیم گر چه می دانیم که هیچ گاه مشکلات به پایان نمی رسد و چون توقعات ما با پیشرفت جامعه بیشتر می شود و مشکلات نیز افزایش می یابد.

4-نظر شما در رابطه با ادامه مسیر برای شورای جدید چیست؟
من معتقدم هر چه از دوره ی اول شورا دورتر می شویم تجربیات بیشتری کسب می کنیم و انجام امور آسان تر خواهد بود، به همین امر تلاشمان را مضاعف می نماییم و مطمئنیم آینده ی روشنی و بهتری در انتظار ماست.

5-چه حرفی از اینکه در جلسه ی با شکوه از شما تقدیر یه عمل آمد دارید؟

از اینکه جزء کسانی بودم که تقدیر نامه دریافت می کردم شرمنده بودم و خود را لایق این همه محبت نمی دانستم. با این تقدیر احساس سنگینی و مسئولت بیشتری می کنم، امیدوار که بتوان با هم دلی؛ مشورت و مشارکت هر چه بهتر به سوی آینده ای ایدئال گام برداری
م.

[تصویر:  c67c1be322.jpg]

عکس از: بلستیرگ
بنده الجزیر به نوبه ی خود از تمامـــی شوراها و دهیار و امام جمعه ی محترم و تمامـــی دستاندرکاران که در این عمل خیر شریک بودن، تشکر می کنم.

برادرتان الجزیر

[CENTER][تصویر:  7fa816522c.gif][/CENTER]

bocho gezir

{EDITOR=
با سلام
ما هم يعني سايت گزير به نوبه خود از دبير و شوراي محترم سيد احمد زارعي براي محاسبه اي كه با الجزير داشتن تشكر داريم اميدواريم كه در كارهاي بعدي خود كه براي پيشرفت روستايمان است موفق باشند و از الجزير هم تقدر مي كنيم
EDITOR}
لینک مرجع