سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: شوراء قبلی ( سید محمد نور هاشمـــی)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  1548f03ad4.gif]

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مصاحبه با چهره ی موفق روستای گزیر

جناب آقای سید محمد نور هاشمــــی شورای دوره ی قبلی محترم روستای گزیر

1- ضمن سلام و خسته نباشید، لطفا خودتان را معرفی کنیــد؟

سید محمد نور هاشمی، فرزند اسماعیل متولد 1346 اهل و ساکن دهستان گزیر از توابع بخش مرکزی شهرستان بندر لنگه.

2- هدف شما از اینکه شورا بودی چیست؟

هدفم خدمت به مردم خوب و متدین دهستانم بوده تا اینکه بتوانیم در کارهای فرهنگی و اجتماعی و آبادانی دهستان گزیر شریک و سهیم بوده باشم، آنان درک کرده بودم.
اینکه در صحنه شورا وارد شدم پیشنهاد دوستان و استادانم بوده و من با پیشنهاد آنان ادای احترام نهادم.

3- آیا به خواسته هایتان رسیدید و توانستید خواسته های مردم را براورده سازید؟

قبل از هر چیز خداوند متعال را شاکرم که مردم خوب دهستانم مرا به نمایندگی خود قبول کردند و چه افتخاری بالاتر از این که مردم به بنده لطف و اعتماد کرده اند، بنده هرگز به آرزویی که قبل از شورا بودن داشتم نرسیدم و هیچ وقت خواسته های بحق این مردم با صفا جبران کردنی نیست و من به به عنوان فرزند این مردم این را بگوییم که بعد از هشت سال فعالیت شرمنده مردم هستم.

4- نظر شما در رابطه با ادامه مسیر برای شورای جدید چیست؟

اولاٌ بنده کوچکتر از آنم که پیشنهادی برای شورای جدید داشته باشم، چون همگی از اساتید بنده هستن و دانش آموز که هرگز نمی تواند راهنمای استاد خود شود. ولی بعنوان برادر و عضو جامعه گزیر در هر کاری که اخلاص برای خدا باشد و انسجام و همدلی حرف اول بزند حتماٌ خداوند بزرگ آنان را موفق می کنــــد.

5- چه حرفی از اینکه در جلسه ی با شکوه از شما تقدیر یه عمل آمد دارید؟

این لطف مردم خوب و با صفای گزیر بود و الا بنده خیلی کوچکتر از آنم که چنین تقدیری ازمن شود.
جا دارد از تک تک اعضای محترم انجمن خیریه محسنین گزیر تشکر کنم که چنین جلسه ای برگزار کرده اند. خداوند همه را موفق بدارد.
جا دارد در اینجا از مردم خوب خوب دهستان گزیر تشکر ویژه نمایم که هشت سال تحمل کردند و من را بعنوان شورا قبول کرده اند و بعد از هشت سال که فعالیتم در شورا به پایان رسیده از همگی التماس دارم که بنده را حلال کنند چون نتوانستم ذره ای از محبتهای این مردم را جبران کنم.

6- نظرتان راجب به سایت گزیر چیست؟

اولاٌ از دست اندکاران این سایت کمال تشکر کنم. که واقعاٌ با تلاش شبانه روزی توانستند این دهستان به جهانیان معرفی نماییند و دست همگی تان درد نکند بخصوص محمد یوسف و سید مسعو سید احمد
.

[تصویر:  0d5ee0e266.jpg]

عکس از: بلستیرگ
بنده الجزیر به نوبه ی خود از تمامـــی شوراها و دهیار و امام جمعه ی محترم و تمامـــی دستاندرکاران که در این عمل خیر شریک بودن، تشکر می کنم.

برادرتان الجزیر

[CENTER][تصویر:  7fa816522c.gif][/CENTER]

bocho gezir

{EDITOR=
با سلام
ما هم از شواري قبلي و يكي از فعالان سايت گزير سيد محمدنور هاشمي تشكر داريم كه از ايشان براي كارهاي كه در سايت انجام دادن تقدير به عمل مي آيد و اميدواريم كه در فعاليت خود در سايت روستاي گزير موفق باشند و ما هم بتوانيم شرايط بهتر براي فعاليت دوستان فراهم بكنيم و از دوست خوبمون الجزير كه هم در سايت و هم در كارهاي خارجي سايت تلاش بسياري كشيدن تشكر به عمل مي آيد اميدواريم كه در كارهاي بعدي خود موفق تر از امروز باشن

EDITOR}
[تصویر:  2c845a254c.gif]
لینک مرجع