سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: جاي يكي خاليست
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
{EDITOR=
با عرض تشكر از زحمات جناب الجزير كه قطعاً تهيه اين همه مصاحبه آن هم با اين هجم وسيع كاري وقت گير و دشوار است
اما اگر كمي دقت كنيم مشاهده شد كه از شوراهاي دوره هاي پيش هم ياد شد و آنطور كه بنده شنيدم در مراسم تقدير از زحمات شوراهها از شخصيت محبوب و پرتلاش روستا آقاي محمد زارعي نيز تقدير و تشكر شده اما تا به حال هيچ مصاحبه اي از ايشان به چشم نمي خورد
بي شك در قسمت چهره هاي موفق روستا نبايد چنين زحمت كشاني كه آيندگان گزير را تربيت مي كنند به باد فراموشي سپرده شوند
مطمئناً با پشتكاري كه ازجناب الجزير سراغ داريم مصاحبه اي از ايشان نيز در آينده خواهيم داشت
EDITOR}
ههههههههههههه

ههههههههه

واقعاٌ که آقای کنجکاوی هستی ولی بی صبری.....هههههه

آقای حسن پور....من پنجشنبه عازم دبی هستم وقتی هم ندارم ولی دارم مصاحبه ای با همه ی مدیران مدرسه در گزیر دارم تهیه می کنم

شورای جدید که بنده اصلا خبردار نبودم حالا دارم تهیه می کنم.

ممنون از اینکه یادآوری کردین

(خنده را به دل نگیر ) شوخـــی دلها را به هم نزدیک می کند.

bocho gezir

{EDITOR=
با سلام
از دوست سميمي الجزير براي زحماتي كه كشيدن تشكر داريم و منتظر كارهاي بعدي ايشان هستيم و از ايشان درخواست داريم كه از دبيران روستاي عزيزمان و چهرهاي ديگر هم اگر امكان دارد يك محاسبه به عمل بيايد اميدواريم كه در كارهاي خود موفق باشند

EDITOR}
{EDITOR=
gol gzir نوشته شده توسط:
bocho gezir نوشته شده توسط:
با سلام
از دوست سميمي الجزير براي زحماتي كه كشيدن تشكر داريم و منتظر كارهاي بعدي ايشان هستيم و از ايشان درخواست داريم كه از دبيران روستاي عزيزمان و چهرهاي ديگر هم اگر امكان دارد يك محاسبه به عمل بيايد اميدواريم كه در كارهاي خود موفق باشند

ببخشيد كه اينو مي كوييم
خيلي خيلي ببخشيد
اما دست خودم نيست
بازم مي كم ببخشيد
مثل اينكه صميمي را اين جور مي نوسند
با سين اشتباه است
بازم ببخشيد
ههههههههه
وای بحال ما ااگه شما مدیر سایت شدید....این همه سخت گیری نکن دیگه....بچه دیگه از اسمش معلومه
ههههههههه
ناراحت نشو...شوخیه
EDITOR}
{EDITOR=
ببخشيد اين رو مي كم ولي اين gol gzir خيلي خود خواه هست
EDITOR}
لینک مرجع