سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: گزير يها بيدار باشيد
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3

با سلام

اگر تا حالا مطالب اين جانب را دنبال نموده ايد از بحثهاي كه تا حالا كرده ام اين را برداشت مي نماييد كه بنده يك شخص منتقد هستم اما به نظر خودم ....

اما از اين حرفها بگذريم:

واقعيتش ديروز يك خبر جان سوزي به من رسيد كه راستش از خبر مرگ عزيزانمون هم برايم سختر بود

انا لله و انا اله راجعون

با خبر شدم كه در پي اختلافات نه چندان مهم يك شخصيت مصلحت (خويش) طلب با شورا و ديگر بزرگان اقدام به بر هم زدن نظم جامعه و مبادله دين با مال دنيا نموده است كه برام اين خبر خيلي سخت بود كه بشنوم اما واقعيت را بايد پذيرفت و به فكر حل آن بود 

آيا به نظر شما اين درست كه شخصي مال دنيا را با دين و شريعت الهي مبادله كند و باعث فتنه در يك چنين جامعه اي كه زبان زد عام و خاص است شود ؟

ديرو يكي از دوستانم از گزير با من تماس گرفت گفت : كه نماز جمعه در گزير به طور همزمان در دو مسجد برگزار شده است از آن دوستم كه با من تماس گرفته بود پرسيدم چرا؟

در جواب به من گفت در پي جلسه كه چند شب قبل بزرگان گزير با اين شخصيت نادان داشته اند در اين جلسه اين شخصيت اعلام كرده است كه اگر زمين هاي كه است دست رفته (بدون مدرك )را به من باز نگردانيد اقدام به برگزاري نماز جمعه در گزير مي نمايم ! شما قضاوت نماييد ؟

من از نزديكان اين شخصيت حداقل انتظار داشتم كه او را از اين كار باز دارند اما ...

يه درخواست از همشريان عزيزم دارم كه در اين مورد هوشيار باشند  كه فتنه از قتل هم جرمش بيشتر مي باشد و با همياري مسولين، بزرگان و انديشمندان روستاي خودمان را از اختلافات حفاظت نماييم

خدا خودت حافظت اين مردم باش (امين)

از بس كه نارحت هستم نمي توانم بيشتر از اين بنويسم و اگر بد نوشتم من را معاف نماييد 

خدا يار و نگهدار شما باشد

مهمان

با عرض سلام من از اين فاجعه اصف بار خيلي نارحتم وانشاءالله ادامه بيدا نكند

با تاسف از اين اتفاقاتي كه هم اكنون در گزير حاكم است

راستش ديروز خبري به من رسيد كه از همه اينها بدتر بود كه شايد حتي مرگ عزيزانمان شايد برايمون اين همه سخت نباشد

به هر جا سر مي زنم همه نارحت هستد و از اين موضوع مي پرسند راستش براي بنده خيلي سخت است ولي خوب از دوستان تقاضا دارم كه براي اينكه اين مشاكلات به خير خوشي تمام شود در همه نماز هايشهان دست به دعا بردارند و براي روستايمان دعا كنند و از خدا بخواهند كساني كه نيت بد نسبت به جامعه خوب و باصفاي مان دارند در كارهايشان موفق نگرداند و خدا جزاي اين كارشان را بدهد 

انشالله

اميد از خدا داريم كه دباره آن صفاي بين مردم باز گردد

و يك نصيحت به جوانان عزيز دارم كه نسبت به اين موضع هوشيار باشيد

از بس كه نارحت هستم بيشتر از اين نمي توانم بنويسم

در پناه خداوند يكتا باشيد

مهمان

سلام عرض میکنم خدمت همه
سخنی داشتم خدمت جناب همریش که خودشون مطلب میگذارن و خودشون نتیجه گیری میکنند که شخص منتقدی هستند
از نوشته بالا بر میاد که شما شخصی حقیقتا نادان هستید که کسی که یک زمانی امام جمعه رسمی گزیر بوده را به این راحتی
آن هم به استناد حرف یکی از دوستانتان نادان خطاب میکنید
شما کجایید که ببینید در گزیر چه می گذرد؟
دران سر دنیا نشسته اید و کامپیوتر را روشن کرده و انچه به ذهنتان خطور می کند می نویسید و به یکی از شخصیتها حمله ور می شوید
شما اصلا خبر ندارید که بر سر این شخصیت چه گذشته و چرا کار به این جا کشیده
شما اصلا خبر ندارید که درگزیری که تا چند سال پیش زبان زد مردم منطقه بود چه میگذرد
که دو تا شدن مسجد برایتان از مرگ عزیزانتان سخت تر شده
در این گزیر دیگر جوانان نماز نمی خوانند وقت نماز تمام موتورها در کوچه ها می چرخند
در این گزیر دیگر جوانان روزه نمی گیرند در مجالس خصوصی به شعور روزه داران می خندند
در این گزیر دیگر همه ی مردم با عفت نیستند جوانان عفت خود را به تاراج گذاشته اند
چرا چشم خود را روی این گونه مسائل بسته ایم ؟
چرا این مسائل دل مارا به درد نمی اورد ؟ چه شده است ما را؟
ایا قبول این مسائل از دو تا شدن نماز جمعه برایتان اسانتر است ؟
به جای اینکه با حکمت صحبت کنیم که کار از این بدتر نشود ان شخصیت را نادان خطاب میکنیم؟
با این گونه برخوردهای احساسی هیچ وقت نمی توانیم مشکل بوجود امده را حل کنیم
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید

با عرض سلام خدمت مهمان

می خواستم نبست به صحبت مهمان اعتراض کنم چون بد جور به جوانان گزیر توهین کردنند  نمی دونم هر چیزی در گزیر پیش می آید  آخرش به جوانان ختم میشه

در ضمن مگه همریش حرفی غیر از حقیقت گفتند خوبه که خودت در گزیرهستی

واقعا ...

مهمان

سلام خدمت همگی
در پاسخ به غریبه ی تنهای عشق می خواستم بگم من به جوانان هیچ توهینی نکردم بلکه فقط گوشه ای از حقیقت را گفتم
شما یا از گزیر خبر ندارید یا فقط هر چیزی را که دوست دارید می بینید
من نگفتم همریش دروغ گفتند بلکه گوشه ای از حقیقت را گفتند و ان هم یک جانبه قضاوت کردند

با سلام خدمت همشهريان عزيز

مهمان گرامي به نظر من شما در شهري به نام گزير كه در آمريكاي شمالي است زندگي مي كنيد

چون گزيري كه چند روز قبل بنده به آن سفر كرده بودم چنين نيست به نظرم يا كه شما اشتباهي گرفته ايد يا هم در حالت عادي نبوديد ......

و در مورد شخصي كه بنده آن را نادان خواندم حالا كه فكر مي كنم كلمه نادان براي اين شخص درست نيست بايد دنبال كلمه بهتري بگرديم  اهااااا يادم آمد طي صحبتي كه يكي از دوستانم با شيخ محمد علي خالدي (سلطان العلما ) داشته است اين شخص را مفسد و فتنه گر اعلام كرده و كساني كه از اين شخص حمايت كنند را جاهل خطاب نمود است

فكر كنم چنين لغاتي بهتر باشد براي چنين شخصي كه شما از نادان خواندن اين شخص نارحت مي شويد

راستش مطلبي كه در مورد جوان ذكر كرده بوديد :

فكر كنم شما دوره جواني خودت را به چراندن گوسفند سپري كرده ايد يا هم هنوز جوان نشده ايد كه بدانيد دوره جواني چگونه دوره اي است به نظر بنده الحمدالله يكي از نعمت هاي كه خداوند به گزيريهاي ارزاني داشته همين جوانان خوب  كه ما به چنين جواناني افتخار مي كنيم ولي من نمي دانم شما چطور به خود اجازه مي دهيد كه در مورد اين عزيزان چنين قضاوت نماييد

و نكته ديگر اين كه شما اين شخص را امام جمعه پيشين  گزير خوانده ايد از كجا و از كي

بابا چشم ها را بايد شست و جور دگر ديد

اين شخص سوادش كجا بود آخه خطبه كردن كه كار هر كس و ناكسي نيست خطبه علم مي خواد خطبه هنر مي خواهد خطبه معرفت ،وجود مي خواهد

دوستان شما خودتان قضاوت كنيد

و يك پيشنهاد به اين دوست عزيزمون مهمان گرامي بدهيم اينكه يكمي انسان در زندگي واقعيت نگر و حق گرا باشد هم خوب است

خدا يار و نگهدارتان باشد

(۳-۵-۱۳۸۸ ۰۳:۱۰ صبح)مهمان نوشته شده توسط: [ -> ]سلام عرض میکنم خدمت همه سخنی داشتم خدمت جناب همریش که خودشون مطلب میگذارن و خودشون نتیجه گیری میکنند که شخص منتقدی هستند از نوشته بالا بر میاد که شما شخصی حقیقتا نادان هستید که کسی که یک زمانی امام جمعه رسمی گزیر بوده را به این راحتی آن هم به استناد حرف یکی از دوستانتان نادان خطاب میکنید شما کجایید که ببینید در گزیر چه می گذرد؟ دران سر دنیا نشسته اید و کامپیوتر را روشن کرده و انچه به ذهنتان خطور می کند می نویسید و به یکی از شخصیتها حمله ور می شوید شما اصلا خبر ندارید که بر سر این شخصیت چه گذشته و چرا کار به این جا کشیده شما اصلا خبر ندارید که درگزیری که تا چند سال پیش زبان زد مردم منطقه بود چه میگذرد که دو تا شدن مسجد برایتان از مرگ عزیزانتان سخت تر شده در این گزیر دیگر جوانان نماز نمی خوانند وقت نماز تمام موتورها در کوچه ها می چرخند در این گزیر دیگر جوانان روزه نمی گیرند در مجالس خصوصی به شعور روزه داران می خندند در این گزیر دیگر همه ی مردم با عفت نیستند جوانان عفت خود را به تاراج گذاشته اند چرا چشم خود را روی این گونه مسائل بسته ایم ؟ چرا این مسائل دل مارا به درد نمی اورد ؟ چه شده است ما را؟ ایا قبول این مسائل از دو تا شدن نماز جمعه برایتان اسانتر است ؟ به جای اینکه با حکمت صحبت کنیم که کار از این بدتر نشود ان شخصیت را نادان خطاب میکنیم؟ با این گونه برخوردهای احساسی هیچ وقت نمی توانیم مشکل بوجود امده را حل کنیم چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید

سلام مهمان

خوب اگه همریش یک جانبه قضاوت می کنند شما دو طرفه قضاوت کنید ببینم حرفی دارین یا نه

تاسف من بیشتر به کسی است که اندیشمند خطاب می شود ولی خود در گمراهیی کامل است

مهمان

با عرض سلام

من از پاسخ نا عادلانه اين مهمان يكم نارحت شدم شما مهمان گرامي چطوري به خود اجازه مي دهيد با اين موضوعاتي كه اعلام كرديد چنين قضاوتي بكنيد

من نظر همريش را تاييد مي كنم و حرفهاي مهمان را رد مي نمايم

با تشكر محمد از دبي

(۳-۵-۱۳۸۸ ۰۸:۰۹ عصر)مهمان نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همگی در پاسخ به غریبه ی تنهای عشق می خواستم بگم من به جوانان هیچ توهینی نکردم بلکه فقط گوشه ای از حقیقت را گفتم شما یا از گزیر خبر ندارید یا فقط هر چیزی را که دوست دارید می بینید من نگفتم همریش دروغ گفتند بلکه گوشه ای از حقیقت را گفتند و ان هم یک جانبه قضاوت کردند

مهمان

با عرض سلام من باید اعتراف کنم که در باره همریش اشتباه قضاوت کردم چون فکر میکردم همه در فکر حل این مسئله هستند اما این طور که معلومه این جماعت می خواهند از اب گل الود ماهی بگیرند ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی که این ره که تو می روی به ترکستان است در باره نقل قول شما از جناب شیخ محمد علی سلطان العلما من می گویم چنین دروغهایی نگویید چون اگر دروغ نبود شما جرئت می کردید و اسم دوست خود را می گفتید چون نقل قولی که راوی ان مشخص نباشد عقلا باطل است وشما با این کارهایتان تخم فتنه را می پاشید و در حقیقت مفسد و فتنه گر کسانی هستند که دروغ پراکنی می کنند و اذهان عمومی را می فریبند و یک نکته در باره استناد شما به نظریات جناب سلطان العلما شما اگر نظر جناب شیخ را قبول دارید باید به تمام نظرات ایشان احترام بگذارید مگر همین امثال شما نیستند که تلقین و تعذیه و.... را که جناب شیخ بر انها تاکید دارند رد می کنید و ان را بدعت در دین می دانید چه شده است که نظر جناب سلطان العلما برایتان مهم شده است ؟ نکته بعدی این که شما به این راحتی به شخصیتها توهین می کنید و به جای اینکه از توهین خود به ان شخصیت عذر خواهی کنید اصطلاح نادان را برای ان شخصیت کم می دانید و خود بنده را گوسفند چران خطاب می کنید باید بدانید شخصیت انسانها از حرفهایشان نمایان می شود و شخصیت بنده به من اجازه نمی دهد که در مقابل شما به مسابقه دشنام دادن بپردازم اگر چه هویت من در این سایت مجهول است نکته دیگر ان که مرا از اوضاع گزیر بی اطلاع خوانده و یا در حالت عادی نمی دانید باید بدانید که اولین قدم برای برگشت از خطا و اشتباه و اصلاح امور قبول خطا و اشتباه است من نگفتم تمام جوانان از راه به در شده اند بلکه قسمتی از جوانان که تعدادشان هم اندک نیست. به خاطر بیاورید ان نوزادان بی پدری که در چند سال اخیر به دنیا امده اند ؛ ان کلیپهایی که از جوانان در بین مردم پخش شده است این مثالهایی بود که آدم و عالم از ان خبر دارند و نمی توان ان را انکار کرد و مثالهای بی شماری که خبر ان پخش نشده است به نظر می اید شما هر خبری را که خوش ایند باشد را می شنوید کافی است ذره ای به دور و بر خود با دقت نگاه کنید و ببینید هر انچه را که نباید در جامعه ای که ما ان قدر به ان می نازیم ببینیم خداوندا دلهای ما را به نور ایمان منور فرما / شر و فتنه و دو دستگی را از جامعه ما دور کن / قلبهایمان را به هم نزدیک کن جوانانمان را در پناه خود محفوظ بدار / زبانمان را از نیش زهر الود شیطان پاک گردان {آمین }

صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع