سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: مجله جوان روستا ( رحمه الله)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
{EDITOR=با اجازه جناب حسن پور مدیر بخش گفتگوی ازاد
اقای سامی در مقدمه شعر زیبای چول شو کرده نقل یادی کردند از مجله جوان روستا شماره 3 اما فراموش کردند که بگویند ( مرحوم مجله جوان روستا ) چونکه این عزیز الان در میان ما نیست وزنده زنده سرش را بریدند حد اقل هنگام یاد کردن از این عزیز از دست رفته کمی محترمانه تر از ان یاد کنیم وبرای شادی روحش حد اقل دعائی و فاتحه ای بخوانیم تا مرحومه مغفوره از دست ما ناراحت نباشد وفردای قیامت شکایتی از ما نداشته باشد . مو هم نی دنم که درست هن یا نهن وی دکارم و کرنوشتوهم
EDITOR}
{EDITOR=عجب چیزی را یاد اوری کردی واقعا گریه داره EDITOR}
{EDITOR=
نی دُنُم نوشته شده توسط: با اجازه جناب حسن پور مدیر بخش گفتگوی ازاد
اقای سامی در مقدمه شعر زیبای چول شو کرده نقل یادی کردند از مجله جوان روستا شماره 3 اما فراموش کردند که بگویند ( مرحوم مجله جوان روستا ) چونکه این عزیز الان در میان ما نیست وزنده زنده سرش را بریدند حد اقل هنگام یاد کردن از این عزیز از دست رفته کمی محترمانه تر از ان یاد کنیم وبرای شادی روحش حد اقل دعائی و فاتحه ای بخوانیم تا مرحومه مغفوره از دست ما ناراحت نباشد وفردای قیامت شکایتی از ما نداشته باشد . مو هم نی دنم که درست هن یا نهن وی دکارم و کرنوشتوهم
--------------
کلام شما درسته  ولی جای آن اگه اشتباه نکنم  که تو بخش شعر می باشد نه گفتگوی آزاد
این اشتباه رو من هم انجام دادم که آقای سامی   خیلی محترمانه نیز به اطلع من رساندن که ازشون ممنونم
و نیز اگه همان طوره که شما می گویید ممکنه ایشون نیز اشتباه کردن
ممکنه   
EDITOR}
{EDITOR=
سلام وخسته نباشید خدمت دوست بزرگوارنی دنم
مو هم نظر شما ام هه ولی افسوس که کاری نی بت بکنی چون بعضی ها از انتقاد خش شو نی مت و پا دل پا مارند
EDITOR}
{EDITOR=
مجهول نوشته شده توسط:
نی دُنُم نوشته شده توسط: با اجازه جناب حسن پور مدیر بخش گفتگوی ازاد
--------------
کلام شما درسته ولی جای آن اگه اشتباه نکنم که تو بخش شعر می باشد نه گفتگوی آزاد
این اشتباه رو من هم انجام دادم که آقای سامی خیلی محترمانه نیز به اطلع من رساندن که ازشون ممنونم
و نیز اگه همان طوره که شما می گویید ممکنه ایشون نیز اشتباه کردن
ممکنه

باسلام خدمت عزیزان بزرگوار نی دنم، کنچیل،آبه و مجهول. به استحضارتان برسانم که اولاً از شما گله دارم. که چرا نفوس بد میزنید. آخه مجله روستا که مرحوم نشده!!! کی گفته که مرحوم شده؟ الحمدلله سرو مورو گنده در قید حیاتند ولی بنا به دلایلی که ما نمیدانیم مفقود الاثر هستند و انشاالله در آینده دیر یا نزدیک مراجعت خواهند کرد شاید هم به خاطر مشغولیت بیش از حد پلستیرگ است که به خاطر تبلیغات زیاد سرش شلوغ شده و زمینه ی مراجعت مجله جوان روستا را فراهم نمیکند. با سپاس سامی

EDITOR}
{EDITOR=
اميدبراي بيشرفت بيشتركزيرمان
EDITOR}
لینک مرجع