سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: آيا بخش(گزيري هاي امارات) نياز است؟
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

bocho gezir

{EDITOR=با سلام خدمت دوستان
طي نظرات دوستان كه داده بودن گفتن بايد يه بخش دادشته باشيم به عناون بچها گزيري مقيم امارات كه به همين خاطر در اينجا يك همه پرسي گذاشتم تا همه دوستان نظر خود را اعلام نمايند و ما بتوانيم از نطرات دوستان استقاده نماييم
منتظر نظرات جالب شما دوستان هستيم
با تشكر
EDITOR}
{EDITOR=

با سلام

به نظر من

دليلي براي اينكارنيست ! (اگر هست من نميدانم) . ممكن است مانند ايجاد يك مرز باشد.

كه جهاني بودنش را زير سوال ميبرد.

چرا كه همگي از هر نقطه از جهان به نسبت سايت در شرايط يكساني هستيم.

بجز تقسيم بندي موضوعي كه لازمه نظم سايت است؛ هر نوع تقسيم بندي موقعيتي، فرهنگي،ديني و... كاري ناپسند است.

چه بسا فردا كساني كه در جاي ديگر يا در موقعيتي ديگر هستند چنين خواستي داشته باشند.

و به نظر من اين تقسيم بندي ها به نفع سايت نيست. خوبه كه چهره سايت براي هر كسي واز هر كجا يكسان باشد.

با تشكر

ا.ح. زارعي

EDITOR}
{EDITOR=
با تشکر از جناب بچو گزیر
من هم با نظر آقای زارعی موافقم به نظر من گزیرها درهر کجا باشند مانند هم و بدون هیچ تبعیضی به سایت دسترسی دارند و نباید به لحاظ موقعیت جغرافیای آنها را از دیگران مجزا کنیم
آنها در هر بخش که بخواهند می توانند فعالیت داشته باشند پس ضروری نیست که بخش مجزایی با این عنوان داشته باشیم
گزیری هر کجا باشد گزیریست و به آن افتخار می کند
EDITOR}
{EDITOR=
  سلام خدمت عزیزان زحمت کش     من  هم با اقایان زارعی وحسن پور موافقم   ورایم رای اونا   زیرا
ما برای وصل کردم ام اومدیم  نه فصل کردن
EDITOR}
{EDITOR=بنام خدا
اگر از نظر رقابتی ان هم از نوع سالمش بین گزیریهای امارات و غیر ان در ارائه مطالب منظور باشد بنده موافقم که از نظر علمی با هم رقابت کنند وبفهمیم که چه مطالبی از انور اب امده وچه مطالبی از این طرف اما بهر حال سایت متعلق به همه است و ...........
EDITOR}
{EDITOR=
باسلام وتشكر از دوستان
أما بايد سايت كزيريها جند تا بخش زيادي داشته باشد:
1- بخش ديني(سؤال وباسخيهاي دینی )
2-بخش بچه های كزيري مقيم امارات تاعكسهاي امارات داخل سایت بذارن ووطن برستي بي وطن آروم بشینن(استقلال)
3-اينكه نظام داشته باشد كه جيزهاي غير اسلامي در سایت اجازه ندهند.
4- سر گرمي مثل بازي جك معما وغيره باشد.
5- مقاله ي ديني
باتشكر از كسانی كه كار سايت انجام می دهند.
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام خدمت دوستان
تشكر دارم از اينكه نظرات جالب خود را اعلام كرديد دلايل شما قانع كننده بود و به اين بخش سايت نياز ندارد و اضافه نمي شود از دوستان خوب كه ما را راهنمايي كردن تشكر دارم اميدوارم در نظر سنجي هاي بعد هم همچنين شركت نمايند
با تشكر بچو گزير
EDITOR}
لینک مرجع