سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: پسین شد و گردار ندا در نداد
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
{EDITOR=

غم عشقی که در خود می نهفتم            شبی آنرا به چشم خسته گفتم

دل من مثل ابری گریه سر داد              پسین شد و گردار ندا در نداد

نمی دانم چگونه و از کجا شروع کنم لیکن کلمه گردار بسیار خاطره انگیز است وقتی که نام گرداربیان میشود همه ی ما یاد و خاطره ای در گوشه ای از ذهنمان نمایان میشود گردار از تمدن قدیم گزیرسخن به میان میاورد یکی از قدیمی ترین سکونت گاه های گذشتگان ما میباشد ،بعضی ها هم وقتی که نام گردار به میان می آید به یاد گودِ پیش و سِوِند گرفتن می افتند ،عده ای هم از خرمن کوبی های طاقت فرسا و بازی دار توپ وگبه یاد می کنند ولی حالا که نام گردار شنیده می شود چیزی که در ذهن ما تداعی می کند فوتبال آن است .

چه روزهایی !؟ روزهایی که بعد از نماز پسین همه برای رفتن به گردار آماده بودند هر کس با در دست داشتن بار و بندیل خود به طرف زمین سواره وپیاده حرکت می کردند. چه روزهایی که تیم ها تشکیل می شد و باز هم خیلی ها سد نشین می ماندند .

می خواهم از وحدتی که بین بچه های گردار بود ،بگویم . دیگر تیم و تیم داری مطرح نبود آن جر وبحث ها وشیطنت های توی زمین و حرفهایی که بعد از بازی به هم می زدیم ،ازآن میله کندن و کاشتن ها ،آن نگهبانی هایی که شب وروز برای حفظ زمین انجام می دادیم ،دیگر نیست .

حالا که از کنار زمین گذر می کنم هنوز صدای بچه ها در گوشم زمزمه می کند افسوس وقتی نگاه می کنم دیگر کسی را نمی بینم ،نمی دانم، نمی دانم دوباره این چراغ خاموش شده را روشن ببینم یا نه !؟؟؟

هر روز سلام و پرسش وخنده                 هر روز قرار روزآینده

اکنون دل من شکسته و خسته              زیرا یکی از دریچه هابسته

گپ آخرم یه هن هر خاطره ی که اه گردارتوهه بِگِتو....

EDITOR}
{EDITOR=
بس ميتوانم ازت تشكر كنم كه خيلي خيلي زيبا توصيف كردي
خاطرات سالها پيش رو برامون تداعي كردي.
ممنون
اما در زمان ما  ار ميله كندن و نگهباني خبري نبود.!
EDITOR}
{EDITOR=
با عرض سلام تشکر صمیمانه خدمت جناب موه عرب
واقعاً با بیانی زیبا و دل انگیز خاطرات گذشته نه چندان دورمان را یاد آور شدی
واقعاَ عصرها چه شور و. شوقی برای فوتبال داشتیم و تنها محل مناسبمان که در آن با احساس آرامش فوتبال می کردیم گردار خاطره انگیز بود که همه و همه را به هم به نوعی پیوند داده بود که شیطنتها و جدالهای روزانه هم در جو دوستانه حاکم بر آن هیچ تاثیری نداشت
ولی بهر حال با پیشرفت روزگار و روند فوتبال گزیر هر کدام به گوشه ای روانه شدیم وبه دور از هم در مسیر فوتبالمان قدم برداریم
امیدواریم با کمک صاحبنظرانی مانند شما در آینده ای نزدیک با سیاستهایی که اتخاذ خواهد شد انشا الله دوباره شاهد همبستگی شور و شوق گذشته در میادین فوتبال باشیم
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=
دلمان گرفت چه روزهايي بود
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=
چه لغتی که ام مزاچه چیزی که اه یک مو مگت  وچه جهلی که گپوها شو مگری هوتا خش هدن یادش به خیر    یادش به خیر
EDITOR}
{EDITOR=
 نگو که دلمون گرفت
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=احسنت بیادم موار که دل خون مبت
EDITOR}
{EDITOR=

با سلام>>

حدود بيست وپنج سال پيش بود.>>

ما – تعدادي از نوجوانان محله كه از شور و عشق فوتبال گرما را نمي فهميديم و سرما هم كه مهم نبود ــ زمين "گردار" را نشانه گرفتيم.>>

همه باهم با يك دلي و شوق ، نه كسي رئيس بود و نه  كسي مرئوس.>>

دستي به زمين كشيديم و تيرك را كاشتيم. كمي هم نگران ، مبادا كه بزرگترها دعوامون كنند؛ اما بيخيال ، فقط فوتبال مهم بود و بس!.>>

به پيشنهاد يكي ، تيم مان را " الفتح "  نام نهاديم.>>

قبل از آن من، جاي پاي فوتبال را در آنجا نديده بودم.>>

شايد ما اولين كساني بوديم كه تيرك فوتبال را در "گردار" بنا نهاديم.>>

ا.ح. زارعي>>

> >

EDITOR}
{EDITOR=
آقای زارعی بابت ارسال خاطره تان کمال تشکر را داریم ضمن اینکه از دیگر دوستان نیز میخواهیم اگر خاطره ای دارند به سایت ارسال کنند چرا که خواندن  این خاطره ها بسیار لذت بخش است
EDITOR}
{EDITOR=
با تشكر خدمت جناب موه عرب كه خاطرات كذشته را در ذهنمان تداعي كرد باور كنيد من بعد از اينكه اين خاطره را خواندم مدت يكساعت فقط به فكر آن روزهاي زيبا و صميميت كه بين بجه ها وجود داشت اشك ريختم زيرا همينك در دبي بسر ميبريم و وقتي كه اين خاطرات برايمان زنده ميشود خيلي دلمان براي بجه ها به ويزه ياران قديمي زمين كردار تنك ميشود واقعا جه روزهاي زيبا و خاطره انكيزي داشتيم بنده از همينجا براي جناب موه عرب كه اطمينان دارم يكي از همبازيانم در زمين كردار بوده و تمامي همبازيان زمين كردار آرزوي موفقيت و سربلندي دارم  با تشكر و احترام
خدا نكهدار
EDITOR}
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع