۲۶-۳-۱۳۸۶, ۰۲:۳۴ عصر
بازی تدارکاتی تیم اتحاد گزیر
• دیروز جمعه مورخه 25/3/86 تیم اتحاد گزیر در زمین بستانه بازی دوستانه ی برگزار نمود که توانست حریف خود آنهم در زمین حریف شکست دهد . که نتیجه بازی 2 بر 1 بنفع تیم اتحاد رقم خورد با وجودیکه هوا خیلی گرو و شرجی بود بچه ها چون دانستند که در خارج از روستا نماینده گزیر هستند تلاش وافری از خود نشان دادند و خوشحالیم که نماینده خوبی برای روستا گزیر شدیم از احمد احمد زاده که در این بازی بازیکن کمکی تیم اتحاد بود تشکر کنم و جا دارد از سرپرست تیم عقاب بابت در اختیار قرار دادن احمد احمد زاده برای بازی تدارکاتی تیم اتحاد تشکر کنم بازیکنانی که در این بازی بازی کردند بشرح زیر میباشد
1- درازبان محمد هاشمی
2- منصور هاشمی
3- محمود حسین آر
4- محمد نور هاشمی
5- محمد هاشمی (حمدان)
6- احمد حسین آر
7- محمد نور ساربانی
8- محمد زارعی (خشی)
9- احمد ساربانی
10- سعید ساربانی ( زننده گل )
11- عبدالله ساربانی
12- عبدالرحمن هاشمی
13- راشد پرستش
14- خلیل هاشمی
15- احمد احمد زاده ( بازیکن کمکی و زننده گل )
• دیروز جمعه مورخه 25/3/86 تیم اتحاد گزیر در زمین بستانه بازی دوستانه ی برگزار نمود که توانست حریف خود آنهم در زمین حریف شکست دهد . که نتیجه بازی 2 بر 1 بنفع تیم اتحاد رقم خورد با وجودیکه هوا خیلی گرو و شرجی بود بچه ها چون دانستند که در خارج از روستا نماینده گزیر هستند تلاش وافری از خود نشان دادند و خوشحالیم که نماینده خوبی برای روستا گزیر شدیم از احمد احمد زاده که در این بازی بازیکن کمکی تیم اتحاد بود تشکر کنم و جا دارد از سرپرست تیم عقاب بابت در اختیار قرار دادن احمد احمد زاده برای بازی تدارکاتی تیم اتحاد تشکر کنم بازیکنانی که در این بازی بازی کردند بشرح زیر میباشد
1- درازبان محمد هاشمی
2- منصور هاشمی
3- محمود حسین آر
4- محمد نور هاشمی
5- محمد هاشمی (حمدان)
6- احمد حسین آر
7- محمد نور ساربانی
8- محمد زارعی (خشی)
9- احمد ساربانی
10- سعید ساربانی ( زننده گل )
11- عبدالله ساربانی
12- عبدالرحمن هاشمی
13- راشد پرستش
14- خلیل هاشمی
15- احمد احمد زاده ( بازیکن کمکی و زننده گل )