سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: بازی تدارکاتی تیم اتحاد
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بازی تدارکاتی تیم اتحاد گزیر
• دیروز جمعه مورخه 25/3/86 تیم اتحاد گزیر در زمین بستانه بازی دوستانه ی برگزار نمود که توانست حریف خود آنهم در زمین حریف شکست دهد . که نتیجه بازی 2 بر 1 بنفع تیم اتحاد رقم خورد با وجودیکه هوا خیلی گرو و شرجی بود بچه ها چون دانستند که در خارج از روستا نماینده گزیر هستند تلاش وافری از خود نشان دادند و خوشحالیم که نماینده خوبی برای روستا گزیر شدیم از احمد احمد زاده که در این بازی بازیکن کمکی تیم اتحاد بود تشکر کنم و جا دارد از سرپرست تیم عقاب بابت در اختیار قرار دادن احمد احمد زاده برای بازی تدارکاتی تیم اتحاد تشکر کنم بازیکنانی که در این بازی بازی کردند بشرح زیر میباشد
1- درازبان محمد هاشمی
2- منصور هاشمی
3- محمود حسین آر
4- محمد نور هاشمی
5- محمد هاشمی (حمدان)
6- احمد حسین آر
7- محمد نور ساربانی
8- محمد زارعی (خشی)
9- احمد ساربانی
10- سعید ساربانی ( زننده گل )
11- عبدالله ساربانی
12- عبدالرحمن هاشمی
13- راشد پرستش
14- خلیل هاشمی
15- احمد احمد زاده ( بازیکن کمکی و زننده گل )
{EDITOR=
با سلام و خسته نباشيد خدمت جناب باغ نخل از اينكه انجنين تيم محبوبمان را قوي و با طراوت نكه داشته ايد خبر خيلي خوشحال كننده اي دادي خيلي ممنون و متشكر
EDITOR}

مهمان

{EDITOR=
سلام آقای هاشمی من کم و بیش طرفدار تیم شما بودم واز این برد شما خوشحال شدم
ولی اقای هاشمی من نمی دانم چرا اسم ابراهیم سید که حتما" خودتان هم قبول دارید که اگر بهترین بازی کن شما نباشد حداقل یکی از بهترینا هست در این لیست نیست
EDITOR}
جناب مهمان
از لطفتان ممنون
ابراهیم سید و مسعود حسینی گزیر بعلت نبودن همراه تیم در بستانه و در ان مسابقه چون در دانشگاه امتحان داشته اند از لطفتان متشکرم
لینک مرجع