سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: گزیر را بهتر بشناسیم
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3

bocho gezir

{EDITOR=
باسلام

گزير را بهتر بشناسيم :

در فرهنگ دهخدا ، در ذيل نام گزير ، نوشته شده است. «دهي است ازدهستان حومه بخش لنــگه شهرستان لار واقع در 27000 گزي شمال باختر لنـــگه كنار راه عمومي لنگه به بندركنگ.»اما از زمان مرحوم علامه دهـخدا تا امروز تحولات زيادي در تقسيمات كشوري به وجود آمده و امروز بندرلنگه يكي از شهرستانهاي استان هرمزگان است . ودهستان گزيركه تقريباً در27 كيلومتري شمال شرق اين شهرستان دركنار جاده بندرلنگه بستك وانتهاي رشته كوههاي زاگرس واقع است، يكي از پرجمعيت ترين دهستان بخش مركزي اين شهرستان به حساب مي آيد .جمعيت گزير قريب به 4000 نفر است و شغل اكثريت اهالي آن كشاورزي و زراعت مي باشد . اما بطور متفرقه مشاغلي از قبيل فعلگي ، پيله وري ، دريا نوردي ،بازرگاني ،كارمندي ، معلمي ، دبيري و استادي دانشگاه در بين اهالي يافت مي شود . مدرسه رستگار گزير اولين مدرسه اي بود كه در سال 1342 در ايندهستان ساخته شد . و امروز دهستان گزير داراي 6 دستگاه مدرسه از مقطع ابتدائي تا دبيرستان است كه درصد زيادي از معلمان آن از تحصيل كرده هاي خود گزير مي باشند . عمده محصولات اين دهستان به ترتيب عبارت است از تنباكو ، خرما ، گوجه فرنگي ، بادنجان ، خربزه ،هندوانه ، كاهو ، كلم ، تره ، جعفري ، گشنيز ، تربچه ، و غيره كه در بين اقلام ياد شده تنباكوي گزير از شهرت و آوازه زيادي برخوردار است و بينظيري و مرغوبيت آن زبان زد همه طالبان اين متاع نه چندان مفيد است . اين دهستان در فصل زمستان يكي از سرسبز ترين دهستان بخش مركزي بندرلنــگه است و روز هاي تعطيل ، محل تفريح و تفرج كساني است كه از كار روزانه در ادارات شهر خسته شده اند و مي خواهند درگوشه اي خلوت و دلنشين خستگي تن را بزدايند و روحشان را در دشتهاي سرسبز دركنار بوته زارهاي خود رو وگلهاي وحشي صيقل دهند و آغوش اين دهستان هميشه ايام بي كمترين دريغي براي استقبال از اين ميهمانان باز بوده است هرچند خيلي از وقتها از رهگذر همين استقبال بيدريغ، حاصل زحمات كشاورزان به خاطر بي توجهي اين ميهمانان عزيز لگد كوب شده واز بين رفته است . چشم انداز آينده كشاورزي گزير متأسفانه چندان روشن ومطلوب به نظر نمي رسد ، چرا كه آب مرغوبي كه در سي چهل سال گذشته در سفره زير زميني آن موجود بود و حتي براي شرب در سالهاييكه باران نمي آمد از آن استفاده مي شد ، امروز ديگر از آن خبري نيست و آب موجود ، بسيار نامرغوب و بد مزه شده است ، به طوري كه حتي محصولات كشاورزي هم به سختي در آن رشد و نمو ميكند و عمق چاههاي آن بعلت اينكه شبانه روزآب از آن كشيده ميشود از20 متر به 70 ،80 متر افزايش يافته و اگر كسي به اعماق چاههاي امروز گزير نظري بيفكند ، گمان ميكند كه چاه ويـل است ،چون ته آنرا به خاطر عمق زيادش نخواهد ديد . قابل ذكر است كه افزون از 35سال است كه بي امان و بطور خستگي نا پذير از اين سفره كوچك زير زميني ،شهرستان بندرلنگه ، شهر بندركنگ روستاي باورد و دهستان گزير مشروب شده واقدامي آنچناني در جهت بازيافت آبهاي از دست رفته در اين سفره زير زميني بعمل نيامده است . قدمت روستا به اعتقاد بسياري از صاحب نظران به قبل ازاسلام بر ميگردد و آثار مقبره هايي در قبرستان اين دهستان موجود است كه شكل آنها نشان مي دهد كه متعلق به غير مسلمانان است . هر چند متأسفانه تعداد زيادي از آنها در همين بيست سي سال اخير بعلت بي توجهي مسئولين به آثار فرهنگي و تاريخي ، از بين رفته و تخريب شده است ولي تعدادي از آنها خوشبختانه هنوز موجود است . و مراقبت بيش از پيش مسئولين را مي طلبد . تا به سرنوشت آثار تاريـخي ماقبل خود دچار نشود .

قابل ذکر است که نوشته فوق مطلبی است در مورد گزیر که چند سال قبل آقاي سامي گزيري برای هفته نامه ارمغان بندر ارسال کرده بود.

منبع:
وبلاگ گزيري(با مديريت آقاي سامي گزيري)

با تشكر سايت گزير(سايت همه شما)

EDITOR}
{EDITOR=
ازمطالب مفیدی که ارائه دادید متشکریم
EDITOR}
{EDITOR=
اسمی ازتنباکو نیاورید که باعث شرمندگی نگردد
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=
بريم نوشته شده توسط:
اسمی ازتنباکو نیاورید که باعث شرمندگی نگردد

با سلام
من از شما يك سوال دارم
چرا اسمي از تنباكو نيارم؟
مگر همين تنباكو نيست كه مردم روستاي خوبمون گزير در اين يك صد سال براي كسب درآمد  استفاده مي كنن اين براي ما خيلي افتخار است كه محصول مرغوبي داريم كه شهرت زيادي دارد من چند وقت قبل در يكي از روزنامه هاي كشورمان خودم كه تنباكو روستاي خودمون يكي از نوع مرغوبترين تباكوهاي خاورميانه است به طوري كه در كشورهاي عربي و به ويژه كشورهاي حوضه خليج فارس  تنياك گزير را يكي از مرغوبترين و بهترين تنباكو مي دانند و از همه نوع تنباكو ها هم قيمت بيشتري هم داره و رقيب دوم هم تنباك كشور عمان است كه در مقابل تباكوي روستاي خودمون خيلي كم مرغوبتر است وقتي اين همه  تنباكوي روستايمان گزير مشهور است چرا اسمس ازش نياريم و تنباكو تنها محصولي هست كه با بدترين شرايط سازگار است و فقط يك كم كاري نسبت به اين محصول شده اون هم اين كه اين تنياكو روستاي مان كه اين همه شهرت دارد چرا بسته بندي نشود و بابسته بندي وارد بازار نشود و با قيمت بهتري هم به فروش برسد و در مورد تنباكو فعلا كه محصول مناسبي براي جايگزين كردن اين محصول نيست و هيچ محصول ديگري با اين شرايط نمي تواند به اين خوبي جواب گو باشد چون همانطور كه مي دانيد ما 8 سال خشك سالي داشتيم و تنها را دارمد هم همين بود
اميدوارم كه شما را قانع كرده باشم 
با تشكر
EDITOR}
{EDITOR=

بسم الله الرحمن الرحيم>>

با عرض سلام خدمت سبز دلان گزیر:

>>

از قدیم گفته اند :"خلایق هر چه لایق "

>>

وعربها می گویند :"انقلبت الموازین " یعنی :همه چیز برعکس شده است.>>

قدیمیها نیز می گفتند :بهترین مردم سودمندترین آنهاست اما امروزه شما می فرمائید :"بهترین مردم پردرآمدترین آنهاست "

>>

ما چقدر بدبختیم مردم به چه چیزی افتخار می کنند, وما به چه چیزی ؟!!!

>>

گزیری که مهد علما بوده وهست ,گزیری که بالاترین درصد دانشجویان منطقه را دارد , گزیری که طلاب علم ومهمترین رجال دینی منطقه را در خود پرورانیده است , گزیری که ورزشکاران وجوانان بیدار ودلاور دارد , همه وهمه را کنار گذاشته ایم ودست بر این توبره غم (  (tobreh gham واین ویروس سرطانی , این ماده فلاکت بار در منطقه که آب وخاک وانسان را هر روز از بین می برد,نهاده ایم وبه آن افتخار می کنیم .

>>

یه چیز جالبی یادم اومد :می دانید قومی دیگری هم هستند که مثل ما  به اینجور چیزها افتخار می کنند فکر کنم قبل از اینکه بگویم آنها را شناختید ومی گوئید خواهش می کنم آنها را با خودمان قیاس نگیر ,بله منظورم فهمیدید همان افغانیها که با مواد مخدراتی مانند :خشخاش وهیروئین وهشیش وهزار نوع مشتقات دیگر آن افتخار می کنند والان حدود 100سال است که با آن امرار معاش می کنند وبا آن در دنیا مطرح شده اند.>>

نظرت چیه ؟!!!

>>

پس خواهش می کنم این گیاه نجس را مطرح نکنید گذشته از اینکه به آن افتخار کنیم وبگذارید که حق را بگوئیم حتی اگر برعلیه خودمان باشد وبهترین چیز اعتراف به اشتباه است  (با عرض معذرت).

>>

اینک برایتان فواید ومضرات این گیاه سرطانی را براتون بازگو می کنم :

>>

1-فوائد آن :>>

الف-از مسافت بسیار دور نمای سرسبز زیبائی نشان می دهد.>>

ب-مشغول شدن جوانان و دور ماندن از فاحشه والافی .>>

ج- تسکین شخص معتاد به آن .>>

> >

>>

2- مضرات به آن به چهار دسته تقسیم می شود :>>

اولا :نیروی انسانی (چنان زیاد است که برخیها آن را به صد مورد رسانیده اند که خودتان می دانید اما مهمترین آنها) :>>

الف :بیماریهای قلبی با انواع مختلفش که نهایتا به سکته قلبی می رسد وشواهد آن بسیار زیاد است .>>

ب- ناراحتی معده واشکال در ترشح اسید معده .>>

ج- سرطان ریه وکیسه هوائی .>>

د- تنگی نفس وامثال آن .>>

هـ: ضعف قوه دفاعی بدن ,که بسبب از بین رفتن گلبولهای سفید که سیستم دفاعی بدن را عهده دار هستند منجر خواهد شد .>>

و:سرطان کبد.>>

ز: سرطان لوز المعده .>>

ح:پیدایش بیماریهائی امثال :>>

فشار خون , تنگی دریچه قلب ,سرگیچه طولانی مدت , کاهش انسولین که نهایتا بیماری چربی خون وقند خون را به دنبال خواهد داشت.>>

ط:فرسودگی و مرگ زود رس .>>

ی:تیرگی : چهره ,دندانها ,دهن به شکل عام وغیره.>>

> >

ک:خنگی وکودنی در حافظه .>>

ل:فراموشی کوتاه مدت وطولانی مدت .>>

م : ضعف در تمامی اعضای بدن .>>

ن: لرزش دست وپا به خصوص در سن پیری .>>

ثانیا :مضرات خاک :>>

الف :بالا رفتن درصد نیکوتین در خاک که سبب سمی شدن خاک وزمین منطقه خواهد شد .>>

ب: مبدل شدن خاک منطقه به شوره زار بی فایده وبدرد نخور.>>

> >

ثالثا: مضرات هوا:>>

الف :آلوده شدن هوای منطقه براثر نیکوتین سمی موجود در آن .>>

ب:آلوده شدن هوای اطراف قلیان ودود ناشی از آن .>>

> >

رابعا : کسادی اقتصادی :>>

الف : کشاورزی که این گیاه را کشت می کند و یک سال عمر خود را به هدر می دهد تا بتواند بعد از چهار یا پنچ سال پول بخور نمیری بدست آورد در حالیکه سبزیجات ونباتات دیگر اینگونه نیست .>>

ب:اگر به تفصیلات جزئی اقتصادی بپردازیم حتما متوجه خواهید شد که زیان وضرری به بار می آورد .>>

> >

امیدوارم قانع شده باشی .>>

واز شما خواهشمندم این را درصفحه گفتمان بگذارید در غیر اینصورت این آخرین مشارکت بنده در سایت می باشد>>

> >

EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=
بريم نوشته شده توسط:

بسم الله الرحمن الرحيم

با عرض سلام خدمت سبز دلان گزیر:

از قدیم گفته اند :"خلایق هر چه لایق "

وعربها می گویند :"انقلبت الموازین " یعنی :همه چیز برعکس شده است.

قدیمیها نیز می گفتند :بهترین مردم سودمندترین آنهاست اما امروزه شما می فرمائید :"بهترین مردم پردرآمدترین آنهاست "

ما چقدر بدبختیم مردم به چه چیزی افتخار می کنند, وما به چه چیزی ؟!!!

گزیری که مهد علما بوده وهست ,گزیری که بالاترین درصد دانشجویان منطقه را دارد , گزیری که طلاب علم ومهمترین رجال دینی منطقه را در خود پرورانیده است , گزیری که ورزشکاران وجوانان بیدار ودلاور دارد , همه وهمه را کنار گذاشته ایم ودست بر این توبره غم ( (tobreh gham واین ویروس سرطانی , این ماده فلاکت بار در منطقه که آب وخاک وانسان را هر روز از بین می برد,نهاده ایم وبه آن افتخار می کنیم .

یه چیز جالبی یادم اومد :می دانید قومی دیگری هم هستند که مثل ما به اینجور چیزها افتخار می کنند فکر کنم قبل از اینکه بگویم آنها را شناختید ومی گوئید خواهش می کنم آنها را با خودمان قیاس نگیر ,بله منظورم فهمیدید همان افغانیها که با مواد مخدراتی مانند :خشخاش وهیروئین وهشیش وهزار نوع مشتقات دیگر آن افتخار می کنند والان حدود 100سال است که با آن امرار معاش می کنند وبا آن در دنیا مطرح شده اند.

نظرت چیه ؟!!!

پس خواهش می کنم این گیاه نجس را مطرح نکنید گذشته از اینکه به آن افتخار کنیم وبگذارید که حق را بگوئیم حتی اگر برعلیه خودمان باشد وبهترین چیز اعتراف به اشتباه است (با عرض معذرت).

اینک برایتان فواید ومضرات این گیاه سرطانی را براتون بازگو می کنم :

1-فوائد آن :

الف-از مسافت بسیار دور نمای سرسبز زیبائی نشان می دهد.

ب-مشغول شدن جوانان و دور ماندن از فاحشه والافی .

ج- تسکین شخص معتاد به آن .

2- مضرات به آن به چهار دسته تقسیم می شود :

اولا :نیروی انسانی (چنان زیاد است که برخیها آن را به صد مورد رسانیده اند که خودتان می دانید اما مهمترین آنها) :

الف :بیماریهای قلبی با انواع مختلفش که نهایتا به سکته قلبی می رسد وشواهد آن بسیار زیاد است .

ب- ناراحتی معده واشکال در ترشح اسید معده .

ج- سرطان ریه وکیسه هوائی .

د- تنگی نفس وامثال آن .

هـ: ضعف قوه دفاعی بدن ,که بسبب از بین رفتن گلبولهای سفید که سیستم دفاعی بدن را عهده دار هستند منجر خواهد شد .

و:سرطان کبد.

ز: سرطان لوز المعده .

ح:پیدایش بیماریهائی امثال :

فشار خون , تنگی دریچه قلب ,سرگیچه طولانی مدت , کاهش انسولین که نهایتا بیماری چربی خون وقند خون را به دنبال خواهد داشت.

ط:فرسودگی و مرگ زود رس .

ی:تیرگی : چهره ,دندانها ,دهن به شکل عام وغیره.

ک:خنگی وکودنی در حافظه .

ل:فراموشی کوتاه مدت وطولانی مدت .

م : ضعف در تمامی اعضای بدن .

ن: لرزش دست وپا به خصوص در سن پیری .

ثانیا :مضرات خاک :

الف :بالا رفتن درصد نیکوتین در خاک که سبب سمی شدن خاک وزمین منطقه خواهد شد .

ب: مبدل شدن خاک منطقه به شوره زار بی فایده وبدرد نخور.

ثالثا: مضرات هوا:

الف :آلوده شدن هوای منطقه براثر نیکوتین سمی موجود در آن .

ب:آلوده شدن هوای اطراف قلیان ودود ناشی از آن .

رابعا : کسادی اقتصادی :

الف : کشاورزی که این گیاه را کشت می کند و یک سال عمر خود را به هدر می دهد تا بتواند بعد از چهار یا پنچ سال پول بخور نمیری بدست آورد در حالیکه سبزیجات ونباتات دیگر اینگونه نیست .

ب:اگر به تفصیلات جزئی اقتصادی بپردازیم حتما متوجه خواهید شد که زیان وضرری به بار می آورد .

امیدوارم قانع شده باشی .

واز شما خواهشمندم این را درصفحه گفتمان بگذارید در غیر اینصورت این آخرین مشارکت بنده در سایت می باشد

با سلام
اولا شما هنوز پاسخ بنده را نداديد كه چرا اسمي از تنباكو نياريم ؟
حالا جواب شما:
با نظر شما اين افراد يا دانشجويان و يا قهرمانان كه در رتبه هاي بالا قرار گرفته اند چند در صد از اينها از طريق همين تنباكو و درآمد اين محصول به جايي رسيده اند؟

فكركنم كه شما از دبي باشد چون درآمد شما از اين نيست ولي مي دونيد كه تنها دل خوشي و تنها راه كسب درآمد آنها از همين تنباكو (به قول شما مايه ننگ)است و تنها محصولي است كه فعلا در روستاي ما مردم مي توانند از آن كسب درآمد كنن؟

ايا اگر مردم از اين محصول درآمد نكن از چه چيزي درامد داشته باشد و چگونه دخل و خرج خانواده خود را دهند و چگونه فرزندان خود را بزرگ كنن كه بشوند يك فرد موفق در آينده ؟

به نظر شما مردم بايد چه كارهاي بكنن تا درآمد داشته باشد ؟

آيا به نظر شما بايد تمامي گزيرها ،گزير را ترك كنن و به دبي بياين اگر اينطور است پس ديگر گزيري نمي مونه كه ما بهش افتخار كنيم ؟

امبدوارم كه شما را قانع كرده باشم
خدانگهدار

EDITOR}
{EDITOR=

بسم الله الرحمن الرحيم>>

باعرض سلام خدمت بچوگزیر:>>

می دانی چرا اسمی از تنباکو نیاریم به این دلیلها:>>

1-چون گزیر یک روستای به تمام معنی فرهنگی است ونام بردن این ویروس سرطانی با فرهنگی بودن ما گزیریان تعارض دارد (شاید علتش را فهمیده باشی , ولی اگر نفهمیده ای برایت توضیح می دهم وآنهم چون عاقل کارعاقلانه انجام می دهد وهر چه این عقل کاملتر باشد کارش عاقلانه تر خواهد بود وعلم وفرهنگ عقل شخص را تقویت می دهد وکشت این تنباک کاری است دیوانه وار زیرا عاقل کاری که سود نداشته باشد انجام نمی دهد چه رسد به اینکه کاری انجام دهدکه ضرارهای خانمان سوز برای خود ودیگران بدنبال دارد)>>

> >

2-نباید اسمی از این ویروس سرطانی ببریم تا از مشهوریتش کاسته شود ومردم خاورمیانه به ما نخندند ونگن یه مشت انسانهای دیوونه چیزی را کشت می کنند که سودی که ندارد هیچ بلکه ضرر خواهد داشت همانگونه که عربها میگن:"شرالبلیة ما یضحک " بدترین بدبختیها این که از فرط  بدی به آن بخندند.>>

> >

3-نباید اسمی از این ویروس سرطانی برد تا زبان را به چیز پاک مشغول کنیم نه چیز حرام همانگونه :شیخ سلطان العلما وجناب آقای امینی آنرا در خطبه های گزیر اعلام کردند وسید وامام جمعه عزیزمان در همین چند ماه گذشته اگر یادت باشه اشاره ای کردند وفرمودند  چیز دیگری باید جایگزین آن شود.>>

> >

اما فرموده بودید که اگر تنباک نبود این همه فرهنگی هم نداشتیم :>>

> >

این حرف حضرتعالی عاقلانه نیست چرا  چون که اگر مثلا مواد مخدر مانند هشیش وغیره می کاشتیم حتما فرهنگیان بیشتری داشتیم  ویا اگر مشروبات الکلی تولید می کردیم باید فرهنگیان بیشتری داشتیم ,حاشا وکلا.>>

> >

شما ببنید آیا تمامی کشاورزان ایران وخاورمیانه تنباکو می کارند که پیشرفت کرده اند >>

> >

شما ببینید یک نفر گزیری را نام ببرید که با کشت فقط تنباکو توانسته است زندگی متوسط بخور نمیری داشته باشد (یادتان باشد منظورم آنهائیکه دلال هستند نیست فقط کشاورزان مظلوم که تنباکو کشت می کنند)>>

> >

مگر پول تنباکو در سال چقدر است که دیگه بشه فرهنگیانمان را تامین کنیم .>>

> >

شما حتما در پاکستان زندگی می کنید که خبری از مخارج وهزینه های مصرفی کلان گزیر وایران ندارید>>

خوب در پاکستان شایدبشه با یک روپیه در روز زندگی خوبی داشت اما شما بیایید وگزیر را از نزدیک ببینید ویا تماس تلفنی با گزیر بگیرید تا به شما اطلاع دهند>>

> >

آیا نیازی می بینید که محصولات جایگزین این ویروس سرطانی را به شما معرفی کنم >>

ظاهرا اداره کشاورزی لنگه این طور که به گوش می رسد قصد دارد اواخر خرداد ماه یک دوره آموزشی برای کشاورزان برگزار کند شما آب وخاک گزیر را ببرید وآزمایش کنید تا متوجه بشوید که نان حلالی هم در این خرابه پیدا می شود.>>

EDITOR}
{EDITOR=

با سلام و تشکر خدمت جناب بچو گزیر و جناب بریم

با توجه به این که به نظر من در مطلب ارسالی آقای بریم  ؛ قشر زحمت کش کشاورزان گزیر کمی مورد کم لطفی  قرار گرفته اند لازم دیدم مطالبی هم از زاویه دید حقیر عنوان کنم>>

عرض شد که مردم به چه افتخار می کنند ما به چه>>

من با اطمینان کامل عرض میکنم که هیچ گزیری اعم از فرهنگی و کشاورز و غیره و غیره هیچ گاه به تنباکو افتخار نکرده و نخواهد کرد و یقین بدانید مایه افتخار تمامی گزیریها همانهایی است که شما می فرمایید بیشترین دانشجو و فرهنگی و سالمترین نسل در بین روستاها را به خود اختصاص دادن است نه صرف یک محصول مضر کشاورزی بنام تنباکو>>

اما بیاییم کمی هم منصف باشیم به نظر شما کشاورزان برای کسب درآمد خود چه بکنند ؟ آیا با شرایط نامساعد آب و خاک گزیر از جهت کشت و زرع آیا امکان کشت جایگزین که آنهم درآمد زا باشد  وجود دارد یا خیر ؟>>

آیا ما می توانیم با صراحت کامل و با قاطعیت تمام حاصل سالها  رنج و زحمت کشاورزان خود را زیر سوال ببریم ؟>>

آیا امکاناتی که برای دیگران در خارج از کشور وجود دارد برای تمامی کشاورزان ما وجود داشته که همگی دست از این کار خود بردارند ؟>>

البته آیا به نظر شما ارزش اینکه عده ای حاصل دست رنج و تلاشهای مستمر خود را از طریق کشاورزی بدست که شاید هم به قول شما به آن حدی نبوده که موجب سرمایداری آنها بشود ؛  کمتر از ارزش درآمدهای سنگینی است که از خدمت به بیگانه بدست می آید>>

آیا ما که از دور با رفاه تمام شاهد ماجرا هستیم هیچ وقت سختی و گرفتاری زحمتهای قشر ضعیف کشاورزان خود را درک و  لمس کرده ایم ؟>>

در پایان انتظار می رود که ما قدری هم جانب انصاف را در مورد همشهریانمان رعایت کنیم تا حقی از گروهی را پایمال نکنیم>>

در ضمن  هیچ شخص عاقلی عامل پیشرفت گزیر را تنباکو نمی داند>>

اما یک ایراد در پایان مطلب شما وجود دارد و آنهم اینکه گزیر را خرابه خوانده اید که مایه تاسف است>>

هرکسی مال زبازوی خویش بخورد  ///  منت حاتم طائی نبرد>>

البته گمون کنم آقای سامی باید آن را اصلاح کنند و یرایش شود>>

EDITOR}
{EDITOR=

با عرض سلام خدمت تمامي دوستان حسن پور وبچوگزیر وغیره (شمالیها وکوشیها):>>

> >

آقای حسن پور نمی دونم متوجه مقاله بنده نشده اید یا نخواسته اید بشوید. به هرحال مقاله ام را به اینصورت جمع بندی می کنم :

>>

> اولا كفته بوديد :به كشاورزان كم لطفي كرده ام :>

1-به هیچ عنوان به هیچ کشاورزی کم لطفی نکردم بلکه ما تنباکو را زیر سوال بردیم ومی بریم.>>

2-کشاورزان مایه افتخار ما هستند وما به ایشان زنده باشید می گوییم منتهی کشاورزانی که به فکر آباد کردن زمین وانسانها وتامین نیازهای فقرا ومستضعفان باشند نه کشاورزانی که با کشت تنباکو زندگی صدها انسانهای بی گناه به خطر می اندازند .>>

چرا ما متعصبانه از این ویروس سرطانی مایه بدبختی هر انسان حمایت می کنیم >>

چرا ما نمی خواهیم حق را بگوییم وحق رابپذیریم >>

چرا جوانان متفکر ومتمدنی مانند شما به این راحتی تسلیم عواطف واحساسات می شوید>>

من یک سوال دارم وخواهشمندم عاقلانه وبدون هیچگونه تعصبی به آن پاسخ دهید:>>

معیار امرار معاش در زندگی هر فرد مسلمان چیست ؟>>

آیا اینکه فرد امرار معاش کند حالا به هر وسیله وهر کالائی که باشد>>

یا شخص امرار معاش کند حالا به بهای خون وروح دیگران باشد یا نباشد>>

نه بخدا قسم : من ترجیح می دهم خودم وخانواده ام از فرط گرسنگی وتشنگی بمیرم اما سبب مرگ در دیگران نباشم .>>

> >

ثانیا : شما گفته بودید مردم چه کشت کنند ؟>>

پاسخ  :>>

در آزمایشی که حدودا 10 سال جناب آقای مهندس سیداحمد زارعی برخاک وآب گزیرانجام داده بودند نشان داد که گیاهان وزراعتهای مختلف ومتنوعی می توان کشت کرد .>>

برو واز کشاورزانی که در گزیر غیر از تنباکو کشت می کنند بپرس که می شود یا نه . حتما برو وببین وپاسخ را با چشم خودت ببین .>>

> >

اگر هم پاسخ این باشد که هیچ گیاهی نمی روید بازهم آیا باید دیگران را از بین برد تا خودمان زنده باشیم آیا این مردانگی است ودر شان ما گزیریان مهربان ودلسوز می باشد. >>

> >

وبازهم ببینید آیا مهرکان ,چامسلم وگارستانه وغیره وغیره آیا چون تنباکو نمی کارند همه مرده اند وآنجا حتما الان مبدل به گورستان شده است >>

خواهش می کنم از شما فرهنگیان عزیز کمی عاقلانه فکر کنید تعصب پدر وعمو وبرادر را کنار بگذاریم .>>

> >

ثالثا: گفته بودید : من گفته ام این خرابه :>>

اگر متوجه شده باشید منظورم همان حکمرانانی است که با از بین بردن جوانان ما ومنطقه  وفراهم نکردن زمیینه های کاری وگرانی بیش از حدهمه آنها را به خرابه مبدل کرده اند نه اینکه گزیر شهر سبزدلان محبوبمان به خرابه مبدل شده است >>

امیدوارم متوجه شده باشید  >>

> >

EDITOR}
{EDITOR=
از پاسخ آقای بریم ممنونیم
اما بنده قبل از اینکه بیایم و پاسخ سولات و مطالب شما را بدهم ابتدا گله ای از بخش پایانی مطلب شما دارم
بنده عرض کرده بودم که جای تاسف دارد که شما گزیر را خرابه خوانده اید ولی شما عنوان کرده اید که منظورتان گزیر نبوده واعلام داشته اید که منظورتان همان حکمرانانی است که با از بین بردن جوانان ما آن را به خرابه تبدیل کرده اند
اما به نظر من این به نوعی برداشت تندتری است
شما را نمیدانیم ولی ما به هیچ وجه مملکت عزیزمان را نه تنها خرابه نمی پنداریم بلکه به آن افتخار می کنیم و انتظار هم داریم که همه هموطنانمان در هر جایی از دنیا که هستند و در هر کشوری که مشغول به ادامه زندگی هستند تا حدودی نسبت به سرزمین آبا و اجدادی خود حساس باشند
نه اینکه با زشت جلوه دادن آن در اذهان عمومی موجب برداشتهای اشتباه شوند این طور نباشد که اگر در کشورهای دیگر زندگی می کنیم نسبت به موطن اصلی خود بی تفاوت شویم و بدتر اینکه از ایرانی بودنمان عارمان بیاید
شاید ما از نظر پیشرفت اقتصادی در مرتبه پایینتری نسبت به همسایگانمان در خلیج همیشه فارس ( ونه عربی ) باشیم اما مطمئن باشید در زمینه های پیشرفت علمی و فناوری یک سر و گردن از آنها بالاتریم به همین جهت که ایران مایه افتخار همه ما خواهد بود
اما در مورد مطالبتان در رابطه با تنباکو :
شما گفته اید که کشاورزان مایه افتخار شما هستند ولی آنهایی که تنباکو نمی کارند
یک سوال : چند درصد از کشاورزان ما همانهایی هستند که با نکاشتن تنباکو مایه افتخار شما هستند ؟
شما عنوان کرده اید که به هیچ کشاورزی کم لطفی نشده است
یک سوال : آیا کسانی که به کشت تنباکو در گزیر مشغولند کشاورز نیستند ؟
شما فرموده اید که بنده با تسلیم شدن در مقابل احساسات خود از تنباکو حمایت کرده ام
جواب : بنده با یقین اعلام می کنم که هیچ گاه از تنباکو حمایت نکرده و نخواهم کرد اما در عین حال حمایت از قشر ضعیف و کم در آمد جامعه یعنی کشاورزان زحمت کش را وظیفه خود می دانم
اما اینکه شما معیار امرار معاش تنباکو کاران گزیر را آن طورجلوه می دهید که آنها عامل مرگ انسانهای بیگناه هستند ؛ واقعاً کمال بی انصافی نسبت آنها روا داشته اید
مگر کشاورزان ما عده ای را مجبور کرده اند که بیاییند و با مصرف محصولات آنها موجب مرگ خود شوند ؟
آیا واقعاً در دنیای امروز که همه از مضرات مصرف مخدرات آگاه هستند , کسانیکه با اطلاع کامل از این خطر اقدام به مصرف آنها می کنند به قول شما بی گناه هستند ؟
اما در مورد درخواستی که از من داشته اید مبنی بر اینکه از کشاورزانی که تنباکو نمی کارند تحقیق کنم
شاید شما که در گزیر نیستسد بیشتر از ما در جریان باشید ولی با اطلاعاتی که بنده بدست آورده ام تقریباً تمام کشاورزان ما محصول اصلی آنها تنباکوست و شاید پیدا کردن کشاورزی که تنباکو نمی کارد کاری غیر ممکن باشد
شاید به قول شما کشت تنباکو که می فرمایید برای زنده ماندن خودمان و نابودی دیگران است مردانگی نباشد ولی مطمئن باشید مرانگی هم آن نیست که آنها دست گدایی جلوی بیگانه بگیرند
در پایان بار دیگر توجهتان را به این نکته جلب می کنم که مطمئناً ما که در رفاه تمام با بهترین امکانات از دید خود به قضیه می نگریم هیچ گاه سختی و طاقت فرسا بودن زحمتهای کشاورزان عزیزمان را درک نخواهیم کرد
EDITOR}
صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع