سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: قفل سكوت
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
{EDITOR=

با سلام خدمت همه دوستان

من از مديران محترم و زحمت كش سايت گله كوچكي دارم.

البته ميدانم كه ايجاد سايت كار بزرگي است واداره آن هم طاقت فرسا؛ ولي از انجا كه ديگر به اين سايت عادت كرده ايم و مجله اي شده كه هرروز انرا ورق ميزنيم ، به خودم اين حق را ميدهم كه انتقاد كنم. خواه درست باشد خواه نادرست.

آيا درست است بنا به هر دلايل كوچك و جزئي، مبحثي را قفل سكوت بزنيم.

مثلا در همين چند روز اخير، موضوعي قفل شده است.تنها به دليل اينكه جماعـتي به غير از فارسي يا گزيري بحث ميكنند.آن هم دوستاني از خودمان كه اصالتشان مربوط به همين خاك وهمين فرهنگ است.

نميدانم كدام يك از كاربران محترم، تنها بخاطر رؤيت چند جمله غير فارسي دچار مشكل ميشوند! آنهم در جايي كه اصلا هيچكي مجبورنيست بخواند انچه را كه نميخواهد.

يا هم به دليل اينكه با قوانين سايت مغايرت دارد!. قانون سايت كه قانون خدا نيست!؟....

كاربري كه با زدن دكمه كامبيوتر مجبور است انبوهي از معلومات و مفاهيم با زبان بيگانه را رؤيت كند آيا تحمل ديدن چند جمله را در سا يت ندارد؟

اگر منصفانه قضاوت كنيم همين چند كلمه اي كه اززبان بيگانه ميدانيم به پاس همين نياز و اجباري است كه بوده.

(اشخاصي هستند كه ماشا الله بسيار ميدانند كه البته مشقت ها كشيدند و منظور نظرم انها نيست).

بحث من قفل كردن نيست. مسئله بر سر تعصبي است كه داريم ، چه بسا ممكن است به ضرر ما تمام شود.

مگر نه آنست: "كه بسيار سفر بايدكرد...."

لازمه اين پخته شدن، ارتباط با قومي غير خودي است. زباني ديگر، فرهنگي ديگر ، ايده اي تازه و خلاصه اين اختلاطات مثبت است نه منفي؛ اگر به دور از تعصب بنگريم.

همينطور در محيط ، سايت و جامعه اي كه افرادمتفاوت با زبان و فرهنگ و حتي ايده متفاوت در كنار هم ميسازند و بحث ميكنند، اين خود، ارزش است و باعث افتخار نه اينكه جلو انرا ببنديم مبادا كه ....

خلاصه يا ميتوانيم چشمهامون رو ببنديم ومتعـــصـبانه محدوديت هارو بيشتر كنيم و يا هم اين واقعيت رو بپذيريم و به ديگران خوش امد بگوييم و از اين فاسيلتي بيشتر بهره ببريم.

ديگراني كه شايد زبان فارسي يا گزيري شان به رواني ديگراني ديگر نيست اما دوست دارند دركوچه هايي كه آبا و اجدادشان خاطره ها دارند گشتي بزنند. آنچه را اموخته اندبياموزند و انچه راكه از دست داده اند باز گيرند و همچنين ما.

با تشكر از همگي

ا.ح.زارعي

EDITOR}
{EDITOR=

با سلام خدمت جناب زارعي من با نظر شما موافقم كه بايستي نظرات مختلف در هر مجموعه اي كه هستيم باشد و نبايد جلو نظرات مختلف و مخالف را گرفت، اگر نظرات متفاوت و حتي متضاد نباشد زندگي خالي از تحرك و پويائي مي شود. زيبائي و لذت زندگي در همين است كه من با شما و شما با من، مثل هم فكر نمي كنيم. و اين مثل هم فكر نكردن نه تنها مخل و بر هم زننده زندگي نيست كه خود عين زندگي است اختلاف نظر، نمك زندگي است و به زندگي شيريني و حلاوت خاصي مي دهد.>>

در اين خصوص كه ستوني بسته شده براي اينكه به زباني ديگر مطالب خود را نوشته اند. من فكر مي كنم اگر يك قسمت به زبان عربي اختصاص داده شود خيلي جالب تر خواهد شد، تا اگر كسي مطلب شنيدنيي دارد در آنجا بگذارد. و البته لازم است يا خودش اگر فارسي ميداند آنرا ترجمه كند يا از كسي ديگر بخواهد كه آن متن را به فارسي سليس كه شايسته سايت باشد بر گردان نمايد. و اگر كسي باشد كه بتواند اشعار يا نكته هاي شنيدني كه در مجلات و روزنامه هاي عربي زبان كشور محل اقامت شما موجود است همراه با برگردان آن به فارسي در سايت بگذارد كار فرهنگي ارزشمندي كرده است، و جا دارد كه مديريت سايت يك قسمت از سايت به مطالب عربي و ترجمه ي آنها اختصاص دهد. البته اگر سعي شود مطالب هرچه كوتاهتر و پر مغز تر گزينش شود بسيار جالب تر و شنيدني تر خواهد شد. به قول سعدي: يك شاخه گل دماغ پرور از خرمن صد گياه خوشتر.

EDITOR}
لینک مرجع