logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)
 

 
[-]
آخرین ارسالی ها
چند اشتباه خطرناک در طراحی سایت
شروع کننده:start11 آخرین ارسال توسط:start11 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:5 زمان:دیروز
اجاره اپارتمان مبله نوساز در ستاری کوروش
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:3 زمان:دیروز
مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
شروع کننده:letsgo آخرین ارسال توسط:letsgo پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:3 زمان:دیروز
مزایای ثبت شرکت سهامی خاص چیست ؟
شروع کننده:nire آخرین ارسال توسط:nire پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:6 زمان:دیروز
انتخاب بازرس یا بازرسان تعاونی و وظایف آن ها
شروع کننده:comreg آخرین ارسال توسط:comreg پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:7 زمان:دیروز
ترجمه مقالات تخصصی
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:4 زمان:دیروز
آیا به یوتیوب بعد از طراحی سایت نیازی داریم ؟
شروع کننده:mitrasarin آخرین ارسال توسط:mitrasarin پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:6 زمان:دیروز
چگونه در سئو لینک مفید برای طراحی سایت بسازیم ؟
شروع کننده:itzeroone آخرین ارسال توسط:itzeroone پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:4 زمان:دیروز
استراتژی های ایمیل مارکتینگ در طراحی سایت چیست ؟
شروع کننده:maryammo آخرین ارسال توسط:maryammo پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:6 زمان:دیروز
ارزشمندترین جای جهان 5,000,000,000,000,000 دلار می‌ارزد
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:PAYMAN1390 پاسخ ها:1 مباحث متفرقه مشاهده:1537 زمان:دیروز
Plugin By Hamed


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخذ ویزای تحصیلی
۲۱-۱۱-۱۳۹۶, ۰۴:۲۹ عصر
ارسال: #1
اخذ ویزای تحصیلی
<p style="text-align: right;">اخذ ویزای تحصیلی</p>
<p style="text-align: right;">یکی از انواع ویزا و راههای ورود به دیگر کشورها <a href="http://www.awatlaw.com/service/ویزای-تحصیلی">&nbsp; ویزای تحصیلی</a> است که یکی از پر طرفدار ترین ویزاهاست.در بین دانشجوهای ایرانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند این ویزا یکی از منطقی ترین راه های خروج از کشور است، چرا که دانشجویان با این ویزا میتوانند با کمترین هزینه از کشور خارج شده و پایه های اقامت خود را در کشوری دیگر بسازند و از طرفی چون برای تحصیل مهاجرت میکنند احتمال گرفتن ویزا برای این افراد بسیار بالاست. ویزای کاری اتریش ویزای تحصیلی مزیت های بسیاری دارد اما از طرفی محدودیت هایی نیز دارد. به عنوان مثال افرادی که این ویزا را دارند نمی توانند بصورت تمام وقت کار کنند و نهایتا بیست ساعت در هفته اجازه کار دارند. ویزای کاری ویزای تحصیلی در همه ی کشورها به متقاضیان اجازه بردن همراه نمیدهد و در خیلی از کشورهای اروپایی افرادی که این ویزا را اخذ می نمایند نمی توانند حداقل برای مدتی با خود همراه ببرند و همراهان باید بعد از ورود شخص اصلی برای گرفتن ویزا اقدام نمایند. در بسیاری از کشورها دانش آموزان ملزم به اخذ ویزا به منظور تحصیل در تابستان، ترم یا سال هستند. منبع اطلاعاتی ویزای تحصیلی برای هر کشور، سفارت یا کنسولگری آن است که البته باتوجه به سخت تر شدن روز به روز پروسه اخذ ویزای تحصیلی امروزه افرادی که قصد دارند ویزای تحصیلی دریافت کنند به وکلای مهاجرت و موسسات اعزام مراجعه میکنند که بصورت تضمینی پروسه اخذ ویزای تحصیلی شان انجام گیرد. وقت سفارتهر کشور ممکن است لزومات متفاوتی برای ویزای تحصیلی داشته باشد. با این حال یکسری آیتم ها به طور معمول مانند عکس، هزینه تحصیل، اثبات بودجه برای حمایت از دانش آموز در حین تحصیل در خارج از کشور، برگه اثبات ثبت نام ، اثر انگشت و ... وجود دارد. در بعضی موارد برای اخذ ویزای تحصیلی دانش آموز باید عدم سو پیشینه و پس زمینه کیفری نشان دهد. ویزای تحصیلی با نام های متفاوتی برای کشورها ارائه می شود. در ایالات متحده برای دانش آموزان بین المللی ویزای f-1 یا J-1 یا M-1 .....صادر می شود.</p>
<p style="text-align: right;"><strong>اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای کاری اتریش را در سایت موسسه حقوقی آوات ببینید منبع :سایت موسسه وکلای مهاجرت آوات</strong></p>
امضاء
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

 Quick Theme:


 


زمان کنونی: ۳-۱۲-۱۳۹۶, ۰۱:۵۸ صبح