logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)
 

 
[-]
آخرین ارسالی ها
طراحی سایت خودرو
شروع کننده:site2017 آخرین ارسال توسط:site2017 پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:7 زمان:دیروز
رفع ایراد پمپ در دستگاههای بنر
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:7 زمان:دیروز
تغييرات كربنات كلسيم در پلي پروپيلن
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
ون وانا
شروع کننده:radmehrr آخرین ارسال توسط:radmehrr پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:8 زمان:دیروز
مزیت‌های اصلی سازه LSF
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
فروش انواع لوستر
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
بهترین مرطوب کننده در دوران بارداری
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
كاربردهاي سولفات آلومينيوم
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:7 زمان:دیروز
تعمير تلويزيون در منزل
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
اجاره کوتاه مدت آپارتمان مبله در پارک وی
شروع کننده:مارال 2 آخرین ارسال توسط:مارال 2 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:6 زمان:دیروز
Plugin By Hamed


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کاری اتریش
۲۱-۱۱-۱۳۹۶, ۰۴:۳۷ عصر
ارسال: #1
ویزای کاری اتریش
<p style="text-align: right;"><strong>ویزای کاری اتریش</strong></p>
<p style="text-align: right;"><strong><a href="ویزای کاری اتریش"> ویزای کاری اتریش</a> یکی از گزینه های موجود برای افراد به دنبال ویزای کاری و کار در کشورهای درجه یک دنیا ویزای کاری اتریش است که با توجه به تنوع و جزئیاتی که دارد و اقسام مختلفی که ویزای کاری اتریش برای اقشار مختلف دارد در اینجا گفتنی است که هر کدام از این اقسام به شرح گفته میشود. کارت قرمز سفید قرمز اتریش : برای متقاضیان ویزای کاری اتریش یک کارت قرمز سفید قرمز به رنگ پرچم کشور اتریش صادر میشود که بر طبق این کارت فرد متقاضی ویزای کاری اتریش به مدت 12 ماه فرصت دارد تا کرفرمای مورد نظر خود را بیابد و از این طریق بتواند اقامت اتریش را دریافت نماید. در ادامه به این قضیه میپردازیم که اثلا چه افرادی واجد شرایط اخذ ویزای کاری اتریش هستند. افرادی که واجد شرایط اخذ کارت قرمز سفید قرمز اتریش هستند در ذیل بصورت تیتر وار نام برده میشوند: کارگران متخصص کارگران ماهر محدود کارگران کلیدی و مهم فارغ التحصیلانی که از دانشگاههای اتریش فارغ التحصیل شده باشند. کارگران خویش فرما موارد مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری اتریش : 1_ نکته ی اولی که در مورد افراد متقاضی ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که این افراد نباید از حداقل هایی که اداره مهاجرت افراد متقاضی ویزای کاری اتریش در نظر گرفته است کمتر باشد یکی از حداقل ها برای افرادی متقاضی ویزای کاری اتریش میزان درآمد آنهاست که به قرار ذیل است. برای فرد اصلی متقاضی ویزای کاری اتریش:882 یورو در ماه برای فرد تقاضی ویزای کاری اتریش به همراه همسر:1323 یورو در ماه برای هر فرزندی که به آنها اضافه میشود: 136 یورو در ماه 2_ دومین نکته ای که برای متقاضیان ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که متقاضی ویزای کاری اتریش باید تحت پوشش بیمه نیز باشد. 3_سومین نکته ای که برای متقاضی ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که فرد مقاضی ویزای کاری اتریش باید علاوه بر موارد فوق یک آدرس محل جهت اسکان خود ارائه دهد(به عنوان مثال یک اجاره نامه) و همچنین اگر خانواده وی قصد اخذ ویزای پیوستن به خانواده در اتریش را داشته باشند باید محل اسکان مورد نظر با توجه به قوانین محلی موجود برای اعضای خانواده باشد(یعنی برای اعضای خانواده نیز فضای مناسب در نظر گرفته شود). </strong></p>
<p style="text-align: right;"><strong>منبع :سایت موسسه وکلای مهاجرت آوات</strong></p>
امضاء
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

 Quick Theme:


 


زمان کنونی: ۱-۱۲-۱۳۹۶, ۰۴:۵۶ صبح