logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)
 

 
[-]
آخرین ارسالی ها
سفرنامه تور پوکت تایلند
شروع کننده:hostcode آخرین ارسال توسط:hamidhosseini پاسخ ها:1 مباحث متفرقه مشاهده:42 زمان:دیروز
کفسابی پارکینگ توسط کفسابی اوجاقی
شروع کننده:amirH302010 آخرین ارسال توسط:amirH302010 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:9 زمان:دیروز
چگونه یک نام جذاب برای استارتاپ خود انتخاب کنیم ؟
شروع کننده:itzeroone آخرین ارسال توسط:itzeroone پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:9 زمان:دیروز
لمینت دندان
شروع کننده:mar12345 آخرین ارسال توسط:mar12345 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:12 زمان:دیروز
لیفت صورت
شروع کننده:mar12345 آخرین ارسال توسط:mar12345 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:10 زمان:دیروز
لیزر
شروع کننده:mar12345 آخرین ارسال توسط:mar12345 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:12 زمان:دیروز
بهترین متخصص زیبایی دندان
شروع کننده:mar12345 آخرین ارسال توسط:mar12345 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:16 زمان:دیروز
فروشگاه خوشخواب
شروع کننده:mar12345 آخرین ارسال توسط:mar12345 پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:12 زمان:دیروز
چگونه مشتری جدید را برای طراحی سایت یا موارد دیگر جذب کنیم ؟
شروع کننده:itzeroone آخرین ارسال توسط:itzeroone پاسخ ها:0 طراحی صفحات وب مشاهده:12 زمان:دیروز
حمل بار توسط وانت در تهران و حومه
شروع کننده:hamlebar آخرین ارسال توسط:hamlebar پاسخ ها:0 گفتگوي آزاد مشاهده:9 زمان:دیروز
Plugin By Hamed


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کاری اتریش
۲۱-۱۱-۱۳۹۶, ۰۴:۳۷ عصر
ارسال: #1
ویزای کاری اتریش
<p style="text-align: right;"><strong>ویزای کاری اتریش</strong></p>
<p style="text-align: right;"><strong><a href="ویزای کاری اتریش"> ویزای کاری اتریش</a> یکی از گزینه های موجود برای افراد به دنبال ویزای کاری و کار در کشورهای درجه یک دنیا ویزای کاری اتریش است که با توجه به تنوع و جزئیاتی که دارد و اقسام مختلفی که ویزای کاری اتریش برای اقشار مختلف دارد در اینجا گفتنی است که هر کدام از این اقسام به شرح گفته میشود. کارت قرمز سفید قرمز اتریش : برای متقاضیان ویزای کاری اتریش یک کارت قرمز سفید قرمز به رنگ پرچم کشور اتریش صادر میشود که بر طبق این کارت فرد متقاضی ویزای کاری اتریش به مدت 12 ماه فرصت دارد تا کرفرمای مورد نظر خود را بیابد و از این طریق بتواند اقامت اتریش را دریافت نماید. در ادامه به این قضیه میپردازیم که اثلا چه افرادی واجد شرایط اخذ ویزای کاری اتریش هستند. افرادی که واجد شرایط اخذ کارت قرمز سفید قرمز اتریش هستند در ذیل بصورت تیتر وار نام برده میشوند: کارگران متخصص کارگران ماهر محدود کارگران کلیدی و مهم فارغ التحصیلانی که از دانشگاههای اتریش فارغ التحصیل شده باشند. کارگران خویش فرما موارد مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری اتریش : 1_ نکته ی اولی که در مورد افراد متقاضی ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که این افراد نباید از حداقل هایی که اداره مهاجرت افراد متقاضی ویزای کاری اتریش در نظر گرفته است کمتر باشد یکی از حداقل ها برای افرادی متقاضی ویزای کاری اتریش میزان درآمد آنهاست که به قرار ذیل است. برای فرد اصلی متقاضی ویزای کاری اتریش:882 یورو در ماه برای فرد تقاضی ویزای کاری اتریش به همراه همسر:1323 یورو در ماه برای هر فرزندی که به آنها اضافه میشود: 136 یورو در ماه 2_ دومین نکته ای که برای متقاضیان ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که متقاضی ویزای کاری اتریش باید تحت پوشش بیمه نیز باشد. 3_سومین نکته ای که برای متقاضی ویزای کاری اتریش وجود دارد این است که فرد مقاضی ویزای کاری اتریش باید علاوه بر موارد فوق یک آدرس محل جهت اسکان خود ارائه دهد(به عنوان مثال یک اجاره نامه) و همچنین اگر خانواده وی قصد اخذ ویزای پیوستن به خانواده در اتریش را داشته باشند باید محل اسکان مورد نظر با توجه به قوانین محلی موجود برای اعضای خانواده باشد(یعنی برای اعضای خانواده نیز فضای مناسب در نظر گرفته شود). </strong></p>
<p style="text-align: right;"><strong>منبع :سایت موسسه وکلای مهاجرت آوات</strong></p>
امضاء
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

 Quick Theme:


 


زمان کنونی: ۳۰-۱۱-۱۳۹۶, ۰۷:۳۲ صبح