[JUSTIFY]بسم الله الرحمن الرحیم [/JUSTIFY][JUSTIFY]با سلام و عرض ادب : [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]از اینکه گزارش مسابقات تدارکاتی و نحوه برگزاری مسابقات گزارش کرده اید تشکر و قدر دانی می نمایم . نحوه مسابقات روستایی به این شرح می باشد . [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]در اولین جلسه که در هیئت فوتبال بندر لنگه برگزار شد نماینده نخل و نماینده اتحاد و نماینده دهیاری حضور داشتند قرار شد که در 4 دهستان بازیها برگزار شود و از هر دهستان 2 تیم صعود کند که در مرحله بعد نحوه مسابقات مشخص نشد که آیا در 2 گروه باشد یا حذفی و یا دوره ای که از 8 تیم صعود کننده 4 تیم اول آن به دسته یک لنگه صعود میکردند . اما در جلسه دوم : نماینده نخل ، نماینده اتحاد ، نمایندگان منتخب گزیر و دهیار محترم حضور داشتند .>>[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]. در دهستان گزیر فقط گزیر و حومه گزیر می توانست در این بازیها شرکت کند که تیم های شرکت کننده در دهستان گزیر ، بندر معلم ، نخل گزیر ، کشاورز و اتحاد گزیر بود که 2 تیم صعود می کردند بنا به درخواست تیم های چاه مسلم که ما می خواهیم در گزیر بازی کنیم . که این درخواست با مخالفت تیم اتحاد گزیر روبرو شد اما تیم کشاورز گزیر(منتخب) و نخل گزیر با حضور تیم های چاه مسلم در گزیر موافقت کردند و تیم های نخل چاه مسلم و پیدایش چاه مسلم جزء گزیر می باشد ( بنده قبل از جلسه با سرپرست تیم نخل گزیر و نماینده منتخب صحبت کردم که اگر چاه مسلم در گروه گزیر نباشد حتما یک تیم و یا اینکه دو تیم از گزیر صعود خواهد کرد که هر دو نماینده با حضور تیم های چاه مسلم مخالفت کردند ولی نمی دانم چرا در جلسه با وجودیکه نماینده اتحاد مخالفت می کرد تیم نخل و منتخب با حضور چاه مسلم موافقت کردند ( مسیر چاه مسلم به مغویه 20 کیلومتر می باشد ولی مسیر چاه مسلم به گزیر 60 کیلو متر می باشد ) تنها امتیازی که این دو تیم به همراه خود آوردند صعود تیم سوم آن هم یک تیم از دهستان گزیر و مغویه که بیشترین امتیاز کسب کند بوده است که در دهستان گزیر 6 تیم با هم رقابت میکنند بصورت دوره ای که 2 تیم آن صعود می کند و جزء 8 تیم روستایی قرار خواهند گرفت . [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]اما در مغویه : صیادان شناس ، شناس ، صیادان بستانه ، ساحل بستانه ، وحدت بستانه ، دیوان و مغویه که میزبان است . که 2 تیم هم صعود میکنند . [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امیدواریم که با حضور تماشاگران خوب روستایمان از حداکثر میزبانی استفاده کنیم و حداقل دو 2 تیم از خود گزیر صعود کند بنده آرزوی موفقیت به فوتبال گزیر میکنم امید است با وجودیکه 3 تیم از گزیر است انشاالله با همت بازیکنان تیم های گزیر و با حضور فعال تماشاگران از حداکثر امتیاز استفاده کنیم .[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]جا دارد از همه مسئولین فوتبال گزیر که تلاش میکنند تشکر کنم و از اقای حسن پور بخاطر گزارش خوبشان تقدیر کنم . [/JUSTIFY]