logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:6 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رئیس شوراء ( سید احمد زارعی )
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۲:۴۱ صبح
ارسال: #1
رئیس شوراء ( سید احمد زارعی )
[تصویر:  1548f03ad4.gif]

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مصاحبه با چهره ی موفق روستای گزیر

جناب آقای سید احمد زارعی رئیس شورای محترم روستای گزیر

1- ضمن سلام و خسته نباشید، لطفا خودتان را معرفی کنیــد؟

سید احمد زارعی هستم دوره های دوم و سوم شورای اسلامـــی روستای گزیر و دبیر دبیرستان و راهنمایی پسرانه ی گزیر را بر عهده دارم.

2-هدف شما از اینکه شورا بودی چیست؟

هرانسانی خواه ناخواه در جامعه زندگی میکند. و اداره ی جامعه بر عهده ی افراد آن جامعه است هر یک از ما باید نقشی در اجتماع داشته باشیم در هر زمانی نسل این وظیفه را بر عهده می گیرد، اما قرعه دور دوم و سوم شورایی به نام این بنده زده شد و دوستان دلسوز که هم غم خودرا پیشرفت جامعه می دانند اصرار بر انجام نقشی توسط بنده داشتند من هم که وظیفه خود می دانستم در پیشرفت روستا نقشی داشته باشمبه این امید که ان شاءالله مفید باشم، تسلیم نفر جمع شدم.

3-آیا به خواسته هایتان رسیدید و توانستید خواسته های مردم را براورده سازید؟

مسلماٌ همیشه آرزوها و خواسته های انسان بیش از تواناییها و زمانی است که در اختیار اوست انجام همه ی امور ملتزم فراهم بودن همه ی شرایط است، انجام همه ی خواسته ها امکان پذیر نیست اما اما وظیفه داریم در حد توان مشکلات جامعه را بررسی و در راه رفع آن تلاش کنیم گر چه می دانیم که هیچ گاه مشکلات به پایان نمی رسد و چون توقعات ما با پیشرفت جامعه بیشتر می شود و مشکلات نیز افزایش می یابد.

4-نظر شما در رابطه با ادامه مسیر برای شورای جدید چیست؟
من معتقدم هر چه از دوره ی اول شورا دورتر می شویم تجربیات بیشتری کسب می کنیم و انجام امور آسان تر خواهد بود، به همین امر تلاشمان را مضاعف می نماییم و مطمئنیم آینده ی روشنی و بهتری در انتظار ماست.

5-چه حرفی از اینکه در جلسه ی با شکوه از شما تقدیر یه عمل آمد دارید؟

از اینکه جزء کسانی بودم که تقدیر نامه دریافت می کردم شرمنده بودم و خود را لایق این همه محبت نمی دانستم. با این تقدیر احساس سنگینی و مسئولت بیشتری می کنم، امیدوار که بتوان با هم دلی؛ مشورت و مشارکت هر چه بهتر به سوی آینده ای ایدئال گام برداری
م.

[تصویر:  c67c1be322.jpg]

عکس از: بلستیرگ
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۲:۵۳ صبح
ارسال: #2
RE: رئیس شوراء ( سید احمد زارعی )
بنده الجزیر به نوبه ی خود از تمامـــی شوراها و دهیار و امام جمعه ی محترم و تمامـــی دستاندرکاران که در این عمل خیر شریک بودن، تشکر می کنم.

برادرتان الجزیر

[CENTER][تصویر:  7fa816522c.gif][/CENTER]
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #3
RE: رئیس شوراء ( سید احمد زارعی )
{EDITOR=
با سلام
ما هم يعني سايت گزير به نوبه خود از دبير و شوراي محترم سيد احمد زارعي براي محاسبه اي كه با الجزير داشتن تشكر داريم اميدواريم كه در كارهاي بعدي خود كه براي پيشرفت روستايمان است موفق باشند و از الجزير هم تقدر مي كنيم
EDITOR}
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۱۰ صبح