logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:6 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکتر ( آقای رنجبـــر )
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۱:۰۲ صبح
ارسال: #1
دکتر ( آقای رنجبـــر )
[تصویر:  1548f03ad4.gif]

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مصاحبه با چهره ی موفق روستای گزیر

جناب آقای رنجبـــر دکتر محترم روستای گزیر

1- ضمن سلام و خسته نباشید، لطفا خودتان را معرفی کنیــد و راجع به شغل و سوابق کاریتان توضیح دهید؟

دکتر مقدر رنجبر، متولد بندرکنگ (مادر کنگ و پدر گزیری) متولد سال 1357.
تحصیلات ابتدائی در دبستان قدس بندرکنگ-و تحصیلات راهنمائی در مدرسه ی نمونه بندر لنگه – تحصیلات دبیرستان در دبیرستان دانشگاه بندرعباس – تحصیلات دانشگاهی ورودی 76در دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس گذراندم.
بعد از فارغ تحصیل (سال83) به عنوان دوره ی پیام آور بهداشت (طرح) به مدت 3 ماه در مرکز بهداشتی درمانی کنگ مشغول به کار بودم. بعد از آن و از ابتدای سال 84 در مرکز بهداشتی درمانی گزیر مشغول به کار هستم.

2- هدف شما از اینکه رشته ی پزشکی را انتخاب کردید چیست و چرا در گزیر انجام فعالیت می کنید و نه جای دیگر ؟

راستش را بخواهید هدف من از انتخاب این رشته، در وهله اول چون بالاخره درسمان خوب بود و جز شاگرد اول های دبیرستان بودیم دوست داشتم که بهترین رشته را قبول شوم و رشته پزشکی هم جزء رشته های لوکس بود و من آن را انتخاب کردم و البته در کنار آن رشته ای است که می توان به مردم خدمت کرد و دردی از دردهای جامعه و مردم را کاهش داد. احساسی که در زمانیکه فردی احتیاج به کمک دارد یا زندگی اش در خطر است و شما به وی کمک می کنید و زندگی او را نجات می دهید واقعاٌ غیر قابل توصیف است.

3- در مورد رشته ی پزشکی کمی توضیح دهید؟ و با اینکه در ایران دکتر زیاد داریم نظر شما با ملحق شدن به رشته ی پزشکی چیست؟

رشته ی پزشکی جزء رشته های وسیع و گسترده ای است که شاخه های متعدد و فراوان دارد که در ابتدا بعد از گذراندن 7 سال دوره و دکترای عمومی که واقعا 7 سال طاقت فرسا است. شما باید در امتحان ورودی تخصصی شرکت کرده و رشته ی تخصصی مورد نظرتان را قبول شوید ( قلب، جرحی، داخلی، ارتوبیدی ، اطفال و ... ).
در ایران درست است که پزشک زیاد وجود دارد ولی در مناطق محروم ما هنوز پزشک کم داریم یعنی پزشکان بیشتر تمایل دارند که در شهرهای بزرگ که امکانات رفاهی بهتری وجود دارد کار کنند، پس ما در ایران با توزیع نامتناسب پزشکی داریم یعنی از یک طرف در شهرها پزشک زیاد است و از طرفی در روستاها کمبود پزشک داریم.

4- نظر شما در مورد آینده ی روستای گزیر در زمینه ی درسی چیست و چه پیش بینی می کنید؟

با تلاشهایی که مسئولان گزیر مخصوصاٌ امام جمعه محترم در زمینه ی هدایت بچه ها به مراکز دانشگاهی و تشویق آنها جهت شرکت در امتحانات ورودی دانشگاهها و اهدای جوائز به قبول شدگان انجام می گیرد. من امیدوارم که آینده ی روشنی از لحاظ درسی و تحصیلات برای گزیر شاهد خواهیم بود.

5- نظرتان راجب به سایت گزیر که طراحی شده است چیست و آیا دوست دارید در سایت فعالیت کنید و همه از شما نهاییت استفاده ببرند؟

من از احداث این سایت که به نظر من در پیشرفت گزیر نقش مهمی خواهد داشت و باعث معروف شدن این شهر به همگان خواهد شد خیلی خوشحال شدم و از سازندگان و طراحان این سایت متشکرم و آرزوی توفیق و روز افزون برایشان دارم.
من با کمال میل در این سایت شرکت خواهم کرد و امیدوارم که در این سایت در پیشبرد اهداف بهداشتی و درمانی درمانگاه گزیر مشارکت فعال داشته باشد.
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۱:۰۵ صبح
ارسال: #2
RE: دکتر ( آقای رنجبـــر )
بنده الجزیر از دکـتر رنجـــر محتر روستای گزیر که در گزیر فعالیـــت بسیار بسیار زیادی دارند قدردانـــی می کنم

و هم از اینکه وقتشان گذاشتن تا در این مصاحبه با بنده همکاری کنند، خیلی خیلی تشکر می کنم.

برادرت الجزیر

[تصویر:  7fa816522c.gif]
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۸:۳۹ صبح
ارسال: #3
[HIGHLIGHT=#ffffff]سلام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جناب الجزير ممنون از كار جالبتان[/HIGHLIGHT]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۱۴ صبح
ارسال: #4
zarei نوشته شده توسط: سلام
فكركنم مشخصات شخص مورد نظر نياز به ويرايش دارد

ممنون از اینکه اشاره کریدید و بنده هم سریعاٌ اصلاح کردم

جزاک الله خیرا
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۳۷ صبح
ارسال: #5
{EDITOR=
با تشكر از جناب الجزير به خاطر مصاحبه هاي جالبشان
در اينجا جا دارد از زحمات جناب دكتر رنجبر كه به عقيده من ايشان متعلق به خانواده بزرگ گزير هستند به جهت زحماتي كه براي عموم همشهريانمان متحمل مي شوند تشكر و قدر داني كنيم  انشا الله در آينده نيز موفق باشند
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۵۲ صبح
ارسال: #6
[RIGHT]با سلام
از دكتر رنجبر براي مصاحبه كه با الجزير كرده اند تشكر داريم وهمچنين از الجزير همه به خاطر اين كارتقدير مي كنيم

[/RIGHT]
۱۹-۸-۱۳۸۷, ۰۸:۵۲ صبح
ارسال: #7
سلام
بنده دوکتور محمد سلیم سلطانی شامل بروگرام اکمال تخصص میباشم
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme: