logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:5 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تیم نخل در بازی تدارکاتـــی
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۰۹ صبح
ارسال: #1
تیم نخل در بازی تدارکاتـــی
با عرض سلام مجدد به تمامـــی دوستان و همشهریان گرامــــی

بنده با مشورت مدیران سایت به این نتیجه رسیدیم که انتقاد از یک تیم نشانه ی دوست داشتن آن تیم است نه از بین بردن شخصیتش و پایمال کردن حقش.

پس قرار بر این شد که خود بنده که مقصر پاک شدن موضوع (تدارکات تیم نخل با دژگان )که موضوع به صورت تصادفـــی پاک و از سرور انجمن محو

شد.

پس یک بار دیگه برای این موضوع را دوباره تکرار می کنم:

این موضوع یک نوع گفتگو و انتقاد از تیمی اســـت که جدیداٌ تیمش را در عرصــه ی بازی های خارج از شهری و تدارکات با تیم هایی که سالهای سال

بازی میکنند، آنها را انتخاب می کردند و با آنها مسابقه می دادنند، که شاهد غیر از گل خوردن نبودیم اونم بصورت اختلاف بیش از حد.

که بنده در اینجا و در موضوع قبل ذکر کردم و دوباره هم ذکر می کنم که این تیم یا باید تعدیل نیرو شود یا از بازی های خارج از شهری قدغن باشد.

در غیـــر این صورت نام و اسم مبارک روستای عزیر و همیشه پایدار گزیر را برای همیشه در بین زبانها به یک نوع روستای ضعیف جا می گیرد.
بنده باکســـی هم مخالفت ندارم و حتــــی عقده ای ندارم که این موضوع را بنویسم....

فقط و فقط از باب خون گرم بودنم و وجود روح گزیری در بنده می باشـــد.

پس دست در دست هم قرار دهیم و یک روستای با افتخار و شهامت داشته باشیم.
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۱۰ صبح
ارسال: #2
RE: تیم نخل در بازی تدارکاتـــی
نقل قول: دیروز در سایت مطالبی خواندمکه بعد از تحقیقات آن نوشته ها را واقعی بود به خودم گفتم واقعا خیلیافراد هستند که دلشان به گزیر می تپد و عشقشان به سربلندی گزیر است و نوشته هایش از روی دلسوزی بوده آن بنده خدا هم غرضی با اشخاص خاصینداشته و بنظر من هدفشان یک برنامه ریزی خوب در ورزش بوده ولیکن امروزدیدم که آن مطالب حذف کرده اند اگر ان مطالب حقیت نبوده چرا نوشته شده واگر حقیقت بوده چرا پاک کرده اند امیدوارم که با پاک کردن مطالب رنجیدهخاطر افراد نباشنداز مدیر سایت انتظار می رود که بیشتر نظارت کارداشته باشند

در اینجا برادرمان آقای باغ نخل می نویسد که چرا موضوع را پاک کردین....

بنده حالا خودم جوابگو هستم:

موضوع را بصورت غیر عمدی و در صورتــــی که می خواستم یکی از قسمتهایی که بصورت خصوصی نوشته بود پاک کنم...همه ی موضوع پاک شد.

و بنده در همان موضوع سوالی از سرپرست تیم نخل پرسیدم که هنوز هیچ جوابی به بنده نداده است ..... یک نوع عقب کشی از موضوع می باشد

اما باز هم منتظر می مانیم، و فرصتی دیگر به او می دهیم تا بیاناتش را ذکر کنـــد.

اینم متنـــی که در موضوع پیش نوشته بودم.

نقل قول: ولی بنده به عرض شما و همه ی دوستان برسانم که هدف من از باز کردن موضوع تدارکات تیم نخل عقده یا کینه ی شخصـــی نبوده است

بلکه یک نوع میهن دوستی و وطن پرستی بوده است که در خون همه ی گزیری ها جاری اســــت (حتی خود شما) مگه نه؟

وقتی بنده موضوع را باز کردم انتظار داشتم در مورد موضوع کمی انتقاد بشه و افراد ببنین و کمک کند که چطوری بشه به تیم کمک کرد

و با نظراتـــی که دارند به تیم نخل کمک کنند و ما الحمدلله در قرن بیست و یکم زندگی می کنیم نه در دنیای باستانـــی که فقط

یک نفر می گفت و بقیه دست به سینه می زدند و اطاعت می کردند.....دوباره تآکیـــــد می کنم در قرن بیست و یکم هستیم.

پس وقتی از تیمی انتقاد شد باید بدانیم که ما آن تیم را دوست داریم و داریم برای اینده اش تلاش می کنیم نه به وضع بدتر بودنش.

ولــــی وقتــــی که یک تیم دهها بازی را انجام بده و تعداد باخت بیشتر باشد .... پس باید بدانیم که محبوبیت و اسم گزیر در بین سایر روستاها

و شهرها از بین می رود و باید در اینجا حقیقت را بپذیریم که این تیم نامـــی و شهرت بدی به گزیر نسبت می دهد

اگه بنده اشتباهـــی می کنم دوست دارم از خود سرپرست جوابم را بگیرم و نه اینکه صحبتهای خصوصی را به میان اورد

که این یک نوع کناره گیری از موضوع می باشد.

آقای محترم نخل شما به عنوان نماینده ی تیم نخل در سایت ما دارین فعالیـــت می کنین

انتظار دارم که از شما جواب بشنوم نه افرادی دیگر که حاشیه را بر متن موضوع پیشنهاد می دادند.
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۱۰ صبح
ارسال: #3
در موضوعــــی که یکی از افراد تیم نخل نوشته بود....که دلیل آن در پست قبلی ذکر کردم.

نقل قول: با عرض سلام خدمت شما همشهریان عزیز بخصوص مدیران فعال در زمینه ورزش (اقای حسن پور )
می خواستم دلیلی برای حذف موضوع بازی تدارکاتی تیم نخل بیان بیکنید
آیا در پشت پرده اتفاقاتی رخ می دهد کهما از آنها بی اطلاع هستیم
یا این کا آقای الگزیر خود به این نتیجه رسیدند که خراب کردن شخصیت تیمهای ورزشی روستا وافرادی که برای ان فعالیت می کنند
کاری زشت است
درهر صورت منتظر جواب شما عزیزان وزحمتکشان هستیم

در این موضوع آقای مهمان عزیز که خود را بصورت مخفـــی وارد سایت کرده ممنونیم که خاطر و حواستان به تیم نخل اســـــت
و انتظار بیشتری از شما داشتیم.

آقای محترم برای بار چندم گفته باشم که موضوع بصورت تصادفی پاک شده و نه اینکه ( یا این کا آقای الگزیر خود به این نتیجه رسیدند که خراب کردن شخصیت تیمهای ورزشی روستا وافرادی که برای ان فعالیت می کنند )

و دوباره می گوییم که بنده هیچ شخصیتی را زیر پا نگذاشتم .... بلکه بنده گفتم:

این تیم باعـــث از بین رفتـــن شخصیت و تواناییها و فداکاریهایی می شود که مردم گزیر آن را با دل و جان به دست آورده اندو حالا شما با بازی کردن

در خارج از گزیر این و خصوصا با گلهایی که می خورید.... آیا فکر نمی کنــــید که این موضوع به اسم و نام گزیر لطمه ای وارد کنـــد؟

نقل قول: کاری زشت است

به این جمله فکر کن...بنده جوابگو نیستم ؟

فقط می پرسم که آیا زشتر از آنست که آبروی نام گزیر در خارج از روستا از بین برود؟
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۱۱ صبح
ارسال: #4
یکی از برادران بنام كوور که در موضوعـــی در این مورد شرکت کرده بود:

نقل قول: باعرض سلام خدمت جناب مهمان
بنده نبز با امر شما موافقم واز نظر بنده نیز حذف بیمورد مطلبی درست نمی باشد وبه شما این تضمین رامیدهم که احتمالا در این موضوع مشکلاتی بوجود آمده است واحتمالا به کسی توهین شده است وبه شما قول می دهم که دراین سایت وبخصوص دربخش ورزش که مدیر ان آقای حسن پور هستند از این نوع مسائل وجود ندارد
ودر مورد اقای الگزیر باید به شما بگویم که ایشان یکی از افراد پر تلاش هستند که با تلاش خود این موجب را فراهم آوردند که ما بتوانیم به راحتی مطالب خود را در هر موضوعی در این مکان فرهنگی بیان کنیم
ودر مورد تیتری که در مورد شکست تیم نخل بیان کرده بودند من هم با ایشان مخالف هستم واحتمالاحال ایشان خودشان هم از این موضوع پشیمان هستند
وبرای شما که احتمالا یکی از طرفداران تیم نخل هستید هستید آرزوی موفقیت می کنم وامیدوارم تیم نخل با تلاشی که انجام میدهید
بتواند درمیادین بعدی موفق بشود و آبروی که چندین سال است برای گزیر از دست رفته برگرداند
انشاءالله

خیلی ممنونم از اینکه در این انتقاد شرکت کردید و اینو می دونم که نام و شخصیت گزیری بودنت بر هر چیز دیگری ترجیح می دهـــی

حتـــی اگر کوهـــی در سر راهت باشد....پس اگر یک تیم جوان و جدید در خارج از شهر بازی می کند

آیا راضـــی هستـــی از اینکه این تیم 8 گل بخورد و و تیم حریف بگوییـــد که ما ستاره های گزیر را شکست داده ایم.

آنها که این تیم را نمی شناسن که جدیده و تازه کاره...آنها این تیمو می شناسن به اینکه این یک تیم برجسته ی گزیر است.

که حالا آمده با یک تیم سطح بالا بازی بکنه.

پس بکوشیم .... یا این تیم را به حد عالـــــی برسانیـــم و تیم را بالا بکشیم و یا اینکه از بازی در خارج از شهر ممنوع کنیـــم.

در غیر این صورت به خود گزیری ها اسم بد در فوتبال وارد می کند.

بنده انتقاد کردم نه اعتراض.
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۳۱ صبح
ارسال: #5
اینو هم ذکر کنم که نتیجه ی بازی تیم نخل با تیم دژگان 8 بر 1 با اختلاف بسیار بسیار زیاد به پایان رسیده است.

[تصویر:  65.gif]
امضاء
Algezeer@yahoo.com
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۰:۵۸ صبح
ارسال: #6
{EDITOR=
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تمام كاربران عزير
 در اينجا جا دارد از جناب الجزير كه تمام ماجرا و اتفاقات رخ داده در مورد تيم نخل را بصورت كامل شرح دادند كمال تشكر و قدر داني را داشته باشم.
اما در مورد تيم نخل بايد عرض كنيم كه اگر انتقادي در اين سايت از جانب مديري نسبت به اين تيم ابراز مي شود فقط و فقط جنبه توجيهي دارد نه جنبه دشمني و كينه .  پس انتظار مي رود كه عزيرزاني كه مورد انتقاد قرار مي گيرند با تفكر برخوردي منطقي با موضوع داشته باشند و بيايند از انتقاد وارد شده نسبت به تيمشان دفاع كنند نه اينكه نويسنده مطلب را مورد توهين قرار دهند
پس از اينكه مطلب تيم نخل در مرحله اول به اشتباه پاك شد و ما از طرق مختلف براي اين كار مورد سوال قرار گرفتيم جناب الجزير تصميم گرفتند كه با مشورت با تمام مديران  نسبت به اينكه آيا بار ديگر موضوع به سايت برگردد يا خير اقدام نمايند كه نظر بر اين شد كه براي شفاف سلزي قضيه بار ديگر موضوع روي سايت برود تا اذهان عمومي در اين مورد قضاوت كنند
لازم است دست اندر كاران تيم نخل كه نوشتن اين موضوع را نوعي دشمني خوانده اند به اين موضوع نيز توجه داشته باشند كه در گذشته بارها جناب الجزير با گزارشات خود از تيم نخل آنها را مورد ستايش قرار داده اند پس مطمئن باشيد كه ايشان به هيچ وجه غرضي در اين مورد ندارند
اميدواريم اين بار شاهد برخوردهاي منطقي تري باشيم     
متشكريم
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶ صبح