logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:6 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جاي يكي خاليست
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ صبح
ارسال: #1
جاي يكي خاليست
{EDITOR=
با عرض تشكر از زحمات جناب الجزير كه قطعاً تهيه اين همه مصاحبه آن هم با اين هجم وسيع كاري وقت گير و دشوار است
اما اگر كمي دقت كنيم مشاهده شد كه از شوراهاي دوره هاي پيش هم ياد شد و آنطور كه بنده شنيدم در مراسم تقدير از زحمات شوراهها از شخصيت محبوب و پرتلاش روستا آقاي محمد زارعي نيز تقدير و تشكر شده اما تا به حال هيچ مصاحبه اي از ايشان به چشم نمي خورد
بي شك در قسمت چهره هاي موفق روستا نبايد چنين زحمت كشاني كه آيندگان گزير را تربيت مي كنند به باد فراموشي سپرده شوند
مطمئناً با پشتكاري كه ازجناب الجزير سراغ داريم مصاحبه اي از ايشان نيز در آينده خواهيم داشت
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۵۹ صبح
ارسال: #2
RE: جاي يكي خاليست
ههههههههههههه

ههههههههه

واقعاٌ که آقای کنجکاوی هستی ولی بی صبری.....هههههه

آقای حسن پور....من پنجشنبه عازم دبی هستم وقتی هم ندارم ولی دارم مصاحبه ای با همه ی مدیران مدرسه در گزیر دارم تهیه می کنم

شورای جدید که بنده اصلا خبردار نبودم حالا دارم تهیه می کنم.

ممنون از اینکه یادآوری کردین

(خنده را به دل نگیر ) شوخـــی دلها را به هم نزدیک می کند.
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۸-۲-۱۳۸۶, ۱۲:۳۳ عصر
ارسال: #3
{EDITOR=
با سلام
از دوست سميمي الجزير براي زحماتي كه كشيدن تشكر داريم و منتظر كارهاي بعدي ايشان هستيم و از ايشان درخواست داريم كه از دبيران روستاي عزيزمان و چهرهاي ديگر هم اگر امكان دارد يك محاسبه به عمل بيايد اميدواريم كه در كارهاي خود موفق باشند

EDITOR}
۲۸-۲-۱۳۸۶, ۰۲:۲۳ صبح
ارسال: #4
{EDITOR=
gol gzir نوشته شده توسط:
bocho gezir نوشته شده توسط:
با سلام
از دوست سميمي الجزير براي زحماتي كه كشيدن تشكر داريم و منتظر كارهاي بعدي ايشان هستيم و از ايشان درخواست داريم كه از دبيران روستاي عزيزمان و چهرهاي ديگر هم اگر امكان دارد يك محاسبه به عمل بيايد اميدواريم كه در كارهاي خود موفق باشند

ببخشيد كه اينو مي كوييم
خيلي خيلي ببخشيد
اما دست خودم نيست
بازم مي كم ببخشيد
مثل اينكه صميمي را اين جور مي نوسند
با سين اشتباه است
بازم ببخشيد
ههههههههه
وای بحال ما ااگه شما مدیر سایت شدید....این همه سخت گیری نکن دیگه....بچه دیگه از اسمش معلومه
ههههههههه
ناراحت نشو...شوخیه
EDITOR}
امضاء
Algezeer@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۴-۵-۱۳۸۶, ۱۲:۱۹ صبح
ارسال: #5
{EDITOR=
ببخشيد اين رو مي كم ولي اين gol gzir خيلي خود خواه هست