logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:6 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خصوصی سازی در فوتبال گزیر
۲۵-۲-۱۳۸۶, ۰۹:۲۸ عصر
ارسال: #1
خصوصی سازی در فوتبال گزیر
{EDITOR=
از آن جایی که جلساتی در جهت پیشرفت فوتبال گزیر و تکامل آن برگزار شده واندیشه ها و سلیقه های متفاوت ومتنوعی پیرامون این مساله ابراز شده اما درون این اندیشه ها مسائلی نیاز به تجزیه وتحلیل دارد از این رو ما خود را موظف به این امر خیرخواهانه دانستیم و بعضی از مسائل را از دید اندیشه ی خود مورد نقد و بررسی قرار می دهیم با توجه به سوابق فوتبال گزیر که جندان موفقیتی حاصل نکرده وبه دلیل وجود اختلاف سلیقه در مدیران کنونی فوتبال ما ایجاد یک تیم واحد دور از دسترس است جرا تیمی به نام منتخب کنگ منتخب شناس منتخب جاه مسلم و.......وجود ندارد اما در گزیر با توجه به اینکه با کثرت بازیکن مواجه هستیم باید هنوز هم تیمی بنام منتخب گزیر داشته باشیم در صورتی که تیمهایی بنام غیر منتخب در مسابقات شرکت می کنند عملکرد بهتری داشته اند از این رو بهتر است در جهت پیشرفت فوتبال شهرمان به خصوصی سازی رو آوریم زیرا مساله خصوصی سازی جذب اعتبار بیشتری از سوی اسپانسرهای مختلف عاید تیم می شود و فضای خصوصی سازی صمیمیت بیشتری را به همراه دارد مساله ی دیگری که بجاست در اینجا تذکر داده شود این است هر ارگانی(دهیاری انجمن) به جای اینکه به صورت مستقیم تیمداری کنند بودجه ی پیشنهادی ورزش را صرف ایجاد امکانات بیشتر برای ورزش گزیر مانند ایجاد یک زمین والیبال تنیس بسکتبال نورافشانی ورزشگاه هزینه کنند و بودجه ی اختصاصی به تیمها طبق اولویت و با توجه به فعالیتهای انان واگذار شود
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۶-۲-۱۳۸۶, ۰۳:۲۶ عصر
ارسال: #2
RE: خصوصی سازی در فوتبال گزیر
{EDITOR=موه عرب بنده با نظرات جنابعالی موفق هستم . اما باید این را گوشزد هم کرد که وجود چند تیم بیانگر دشمنی با مدیران کنونی ومسوولینی که منتخب را اداره می کنند نیست واین خود نوعی همکاری وتشریک مساعی در پیشبرد اهداف فوتبال گزیر خواهد بود EDITOR}
۲۷-۲-۱۳۸۶, ۰۱:۵۷ عصر
ارسال: #3
خصوصی سازی
{EDITOR=
موعرب مطالب شما را خواندم چرا موعرب را برای خود انتخاب کرده اید دسته شما درد نکند خصوصی سازی امروزه حرف اول می زند با مطالب شما موافقم . خص.صی سازی شرایط های نیاز دارد شما فکر میکنید که این شرایط برای روستایمان مهیا شده است . ایران تا چند سال قبل فوتبال برتر نداشت ولی حالا لیک برتر ی شده و هماهنگ با جهان گرچه هنوز هم از قافله دور است خوب قدم قدم حرکت میکند جناب موعرب بیایم با هم شرایط برای خصوصی سازی مهیا کنیم و دست در دست همدیگر بدهیم تا فوتبالی روان و در حد خوب داشته باشیم . ما منگر فعالیت مسئولین ورزشی نیستم ولیکن آنها چکار بکنند که نکرده اند راه چاره چیست ؟ خصوصی سازی معقول است حا لا اگر پاشگاه داری کنیم باید بسوی خصوصی سازی حرکت کنیم و اگر بخواهیم تیم داری کنیم باید تیم منتخب خوبی داشته باشیم البته من نمی گویم که تیم منتخب دو تیم خوب به شهرستان بفرستیم اگر بوجه آن را داریم در مطلب دوم شما عرض کنم که دهیاری چه اشکال دارد که از تیم خوب روستا همایت مالی کند تا آن تیم در شهرستان حرفی برای گفتن داشته باشد حرف من تیم محله ای نیست تیمی بنام گزیر . می دانم که دلتان به پیشرفت فوتبال روستا است من هم مثل شما اگر من و شما در یک جلسه جهت فوتبال وقت میگذاریم آن مسئولین ورزشی چند برابر خودمان وقت میگذارند آنها هم به پیشرفت فوتبال علاقه مند هستند شما و من اگر تیم گزیر باخت سنگین بیاوردشاید شناخته شده در روستا ها و یا در هیئت فوتبال نیستیم ولی آنها شناخته شده هستند و حتما دلسوز تر از خودمان و یا اندازه خودمان در آخر با عقیده شما جهت خصوصی سازی موافقم به همه آن شرایط من در همین جا از شما موعرب تشکر میکنم که حداقل یاد آوری میکنید که شاید همه سرپرستان تیم ها و مسئولین بفکر پیشرفت فوتبال خودمان باشند دستتان درد نکند موعرب اگر روزی روزگاری خصوصی سازی آرزوی موفقیت برایتان دارم و آرزوی سر بلندی روستا واقعا چه کار بکنیم که فوتبال خوبی داشته باشیم ( در خبر خواندم که مدرسه فوتبال در روستا تاسیس می شود حتما اگر تاسیس شد استقبال کنید خداوند برای بانی تاسیس فوتبال موفق کند .
EDITOR}
۱-۳-۱۳۸۶, ۰۸:۳۹ عصر
ارسال: #4
RE: خصوصی سازی
{EDITOR=
ما هم با روند خصوصي سازي كه فرايند مهمي در كل دنيا مي باشد موافقيم
EDITOR}
۸-۳-۱۳۸۶, ۱۰:۴۵ صبح
ارسال: #5
{EDITOR=
ممنون ار نظرات جالب شما
EDITOR}
۹-۳-۱۳۸۶, ۰۹:۱۹ صبح
ارسال: #6
{EDITOR=
آقایان موعرب شما اگر پیشنهاد بهتری برای پیشبرد تیم منتخب دارید بفرمایید واگر نه پیشنهاد خصوصی سازی شما که قبلاً هم رد شده . 
EDITOR}
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح