logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:5 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بله رد کردن برداشت اشتباه یک دقیقه بعد هم درست است
۲۹-۲-۱۳۸۶, ۱۱:۰۳ صبح
ارسال: #1
بله رد کردن برداشت اشتباه یک دقیقه بعد هم درست است
{EDITOR=
با عرض تشکر و احترام خدمت جناب جوون گزیر
از این که با درایت مطلب بنده را دنبال کردید و برداشت خود را عنوان نمودید کمال تشکر دارم
اما مطمئناً اگر اشتباهی ازدوستی سر بزند و ما در اولین فرصت شاهد اشتباه وی باشیم بر حسب همان منطقی که شما عنوان می کنید باید ما اشتباه دوست خود را در همان ابتدای کار متذکر شویم نه اینکه منتظر باشیم تا زمینه های اشتباه در دیگران نیز بروز کند
اگر ما مطمئن شویم که مطلب نه فقط شما بلکه هر کاربر دیگری حاوی برداشتهای نادرست و اطلاعات غلط است در همان دقایق اولیه برای جلوگیری از انحراف اذهان عمومی مطلب شما را مورد نقد قرار می دهیم چه برسد به اینکه 6 ساعت نیز از عنوان کردن آن گذشته باشد و از این بابت هم که 6ساعت ما در ارسال جواب شما تاخیر داشته ایم هم جا دارد عذر خواهی کنیم چون باید خدمتان عرض کنیم که در همان لحظه اولیه که ما مطلب جناب موه عرب را خواندیم بلا فاصله جوابی در رد آن هم ارسال کرده ایم
که هر عقل سالمی میتواند درک کند که این کار برکاملاً بر اساس منطق است
اما در مورد مطالبی که جناب جوون گزیر عنوان کرده اند سعی می کنم که شفاف سازی لازم جهت روشن سازی افکار عمومی در ذیل بیان شود.
عنوان شده است که فقط باشگاهی بیایند در مسابقات خارجی شرکت کنند که اسپانسرهایی از نظر مالی داشته باشند که هزینه های آنها را بدهند
من در اینجا چند سوال دارم اولاً چه تعداد از باشگاههای ما این امکان برایشان فراهم است که اسپانسرهایی داشته باشند که هزینه های به این سنگینی را متحمل شود ؟ ثانیاً تکلیف بازیکنانی تیمهایی که به قول شما به علت نداری تیمشان باشگاه نیستند چه خواهد شد ؟ آیا بازیکنی که در تیمی بازی می کند که اسپانسری از ثروتمندان گزیر و یا دوبی ندارد باید از صحنه فوتبال محو شود ؟
اما در قسمت دیگری از مطلب مذ کور که شما فرموده اید که بنده اعلام کرده ام که فوتبال فقط برای جوانان بیکار است نه کشاورز
باید از شما و همه کاربران این تقاضا را داشت که بیاییند بار دیگر مطلب بنده را مطالعه کنند آ یا اصلاً چنین صحبتی شده
در این مورد قطعاً برداشت شما نابخردانه و بدور از هر گونه سنجش عقلانی است چونکه بنده عنوان کرده ام که در این باشگاههای ما بازیکنانی اعم از سرباز و کشاوز و شاغل بازی می کنند که به لحاظ قانونی و به لحاظ مشغولیتی این امکان برایشان شاید وجود نداشته باشد که در تمرینات و بازیهای خارج از گزیر شرکت کنند نه اینکه ما بیاییم بگوییم این افراد اصلاً فوتبال بازی نکنند چون بیکار نیستند آیا آدم عاقل چنین حرفی می زند و آیا ادم عاقل چنین برداشتی می کند
اما در جای دیگر عنوان شده که تیمها می توانند از تیم منتخب بهتر نتیجه بگیرند
در اینجا هم خواسته یا ناخواسته ما افکار عمومی را به انحراف میکشیم چون که اگر دقت لازم را به خرج دهید این برداشت به سادگی به ذهن نه فقط شما بلکه همه خواهد رسید که در شرایط متعادل ( تاکید میکنم در شرایط متعادل ) هم از نظر تمرینی و هم از نظر مالی و هم از نظر امکانات هیچ تیمی آمادگی و نتیجه گیری تیم منتخب را نخواهد داشت چرا که از مهره های بهتری برخوردار است
اما در مورد مثالهایی که ذکر کرده اید
باید عرض کنم که بله تیم منتخب بندر لنگه شاید به خاطر عدم هماهنگی نفرات در حال حاضر نتواند تیم پاس لنگه را شکست بدهد ولی مطمئن باشید که اگر تیم منتخب لنگه همان اندازه که تیم پاس تمرین کرده اگر تمرین کند و به مرز آمادگی کامل برسد نه تنها از تیم پاس لنگه بلکه از همه تیم های لنگه قویتر خواهد بود و این مسئله خیلی واضح است چونکه تیم منتخب لنگه از بهترینهای لنگه تشکیل شده که تیم پاس هم زیر مجموعه ای از آن است
اما در مورد تیم نخل که بطور غیر مستقیم به ان اشاره شده و ادعا کرده اید که 8گل خورده اما 5 یا 6گل نه ...... خوب شد فهمیدیم که خوردن 8گل  ازخوردن  5 یا 6 گل بهتر است
همانطور که در مطلب قبلی ام هم عنوان کرده ام و شما هم می گویید تیم نخل نتایج خوبی هم داشته ؛ بار دیگر می گوییم صراحتاً همه نتایج این تیم را اعلام کنید شاید ما هم در جریان قرار بگیرم و به جای منتخب به این تیم افتخار بکنیم که عابروداری کرده است نه منتخب
اما در مورد نتایج تیم منتخب در دیدارهای اخیر : بنده اعلام نکرده ام که شکست دادن تیمهای بستانه و دیوان و.. کاری نشدنی است بلکه نظر بنده این است که آمادگی فعلی بازیکنان ما در حدی نبوده که ما از عهده این کار بر بیاییم و گرنه ما باید در آینده همه تیمهای روستاهای دیگر را شکست بدهیم
اما در مورد اسپانسرها : ..... شما می فرمایید که به خاطر عشق به خاک و سربلندی گزیر است من یک سوال دارم آیا در گذشته که هزینه های منتخب به سختی تامین می شده آیا این اسپانسرها عشق به گزیر نداشته اند ؟ آیا در آن دوران اینها فکر عابروی فوتبال گزیر نبوده اند ؟ آیا این اسپانسرهایی که به قول شما حاضرند هزینه های سنگین باشگاه خود را بپردازند برای تیم منتخب که قرار بود از حیثیت فوتبال ما دفاع کند ریالی خرج کرده اند ؟
در پایان باید خدمتتان عرض شود که تمام مطلب شما واقعاً حاوی انتقادهای منطقی بوده اما بخش پایانی که جواب بنده را ناشی از خودبینی و تک نگاری دانسته اید به هیچ و جه قابل قبول نیست
چونکه بارها عنوان شده و می شود که بیاییم مطالب را نقد کنیم نه اشخاص را ........ ولی کجا گوش شنوا
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳۱-۲-۱۳۸۶, ۱۰:۰۷ صبح
ارسال: #2
RE: بله رد کردن برداشت اشتباه یک دقیقه بعد هم درست است
{EDITOR=
با تشکر از آقای حسن پور
واقعاً جواب کوبنده و در عین حال منطقی و درستی به مطلب جوون گزیر داده ای
در ضمن یک خواهش از مسئولین فوتبال گزیر دارم و آن اینکه برای اینکه حیثیت فوتبالمان از این که هست بدتر نشود جلوی تیمهایی که به تازگی هر هفته در روستاهای اطراف بنام گزیر شکستهای خجالت آوری را کسب می کنند جلوگیری کنند
چون با این روند که آنها از خود تعریف هم می کنند گمان کنم حالا حالاها باید هر هفته منظر یک باخت و شرمندگی جدید بود
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۴۶ صبح