logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:5 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت دست پر کاراته کاران گزیر از مسابقات استانی
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۳ صبح
ارسال: #1
بازگشت دست پر کاراته کاران گزیر از مسابقات استانی

بنام خدا

باشگاه کاراته کیوکوشین امیدافروزان گزیر روز جمعه در تارخ 7/5/1390 ساعت6.5از گزیر به بندر عباس اعزام شدند که تعداد افراد باشگاه با مربی10نفردروزنهای منفی30کیلوشرکت کرده اند .ما ساعت 30-9دقیقه به بندر عباس رسیدیم و بعد از چند دقایقی مسابقات به صورت رسمی شروع شد و بعضی از بچه های ما بازی های اول و دوم خود را پیروز شدند و من امید زیادی پیدا کردم که مقام زیادی می بریم وچون  بچه ها اولین بار بود که به  مسابقات  آمده بودند با یه اشتباه کوچک بازی را به حریف واگذار می کردند و من واقعا به بچه های باشگاه ام افتخار می کنم که چنین مقابل حریف هایی  که چندین سال کار کردند ایستادند و به امید خدا گزیردر این ورزش پیشرفت زیادی خواهد کرد و از بین این9نفر اعضای اعزامی به  مسابقات قهرمان استانی هرمزگان آقایان علیرضا بیجاد در وزن منفی 20کیلو مقام دومی و محمد محمودی در وزن 25کیلو مقام سومی را کسب کردند ومن از طرف خود به خانواده ایشان تبریک عرض می نمایم  .               این گزارش از طرف مربی باشگاه یعقوب زارعی

علیرضا بیجاد مقام دومی

محمد محمودی مقام سوم

عکس دسته جمعی در سالن بندر عباس

امضاء
منچستر یونایتد سرور هرچه تیم
[/color][/size]utd.man48@yahoo.com
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۲۲ عصر
ارسال: #2
RE: بازگشت دست پر کاراته کاران گزیر از مسابقات استانی

بخش ورزش سایت گزیر خدمت این عزیزان تبریک عرض نموده و آروزی موفقیت روزافزون آنها را دارد

امضاء
abdolla385@yahoo.com
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۰۱ عصر
ارسال: #3
با سلام
ما هم از پیروزی ان ها هم کسانی که مقام اورده اند وهم کسانی که نیاورده اند خوش حال و تبریک عرض می نماییم
وبه امید پیروزی در زندگی شان
با تشکر
امضاء
اری این اغاز دوست داشتن است
گرچه که پایان راه تایید است
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #4

سلام

من هم به نوبه خودم بخش ورزش کاراته را در سایت گزیر خدمت تمای کاربران و مهمانان گرامی تبرک عرض میکنم

و انشالله با این بخش. ورزش را پربارتر ببینیم

با تشکر

امضاء
[تصویر:  474167l68h9nknqq.gif] [تصویر:  474167l68h9nknqq.gif]
آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم....
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم....
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم....
شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیریم...
.

mehran_malki@yahoo.com
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۱-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۴۵ صبح
ارسال: #5
تبريك براي تمام اين عزيزان و خا نواده هايشان عرض مي كنم انشاء الله در تمام مراحل زندكي مو فق و بيروز باشند
سعيد شيخي
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۷ عصر
ارسال: #6
منم به نوبی خودم از تمامی شما دوست داران ورزش تبریک عرض می نمایم امید وارم که تمامی زمینه های زندگی تا موفق باشید
امضاء
.....یار بد بدتر بود از مار بد
.....مار بد  تنها  بر  جان زند

.....یار بد بر  جان و  ایمان  زند
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۶ صبح