logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:6 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در خواست در مورد شبهه ای که در خصوصی سازی یا رد آن وجود دارد
۸-۳-۱۳۸۶, ۱۱:۳۳ صبح
ارسال: #1
در خواست در مورد شبهه ای که در خصوصی سازی یا رد آن وجود دارد
{EDITOR=
آقای حسن پور شماکه هم از لحاظ  ورزش وهم از لحاظ علمی تجربه ی بالایی دارید ، درخواست داریم در رابطه با شبهه ای که مورد خصوصی سازی یا رد آن برای علاقه مندان به  فوتبال درروستای  گزیر وجود دارد نظر کارشناسی خود را بیان کنید تا ما هم از این شبهه بیرون بیاییم      با تشکر.
EDITOR}
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۸-۳-۱۳۸۶, ۰۲:۰۶ عصر
ارسال: #2
RE: در خواست در مورد شبهه ای که در خصوصی سازی یا رد آن وجود دارد
{EDITOR=
با عرض سلام و احترام خدمت تمام همشهریان عزیز
از لطف شما جناب مهمان هم تشکر دارم
اما بنده نه در زمینه ورزش و نه در زمینه علمی آنگونه که شما عرض کرده اید تجربه زیادی ندارم و نظراتم هم شاید کارشناسی شده نباشد
اما در مورد شبهه ای که در ذهن شما و شاید دیگران وجود داشته باشد
باید عرض کنم که اگر دقت کرده باشید مطالب بسیار حجیم و در عین حال مفید و پرمحتوا ( البته نه همه آنها ) در مورد فوتبال گزیر در بخش ورزشی گنجانده شده که اگر همه آنها را بطور دقیق مطالعه بفرمایید برداشت خود مبنی بر اینکه آینده گزیر چگونه باید رقم بخورد را خواهید داشت
اماهمانطور که بنده بارها هم اعلام کرده ام نظر شخصی من که البته شاید کارشناسی شده هم نباشد این است که باشگاههای ما هنوز ظرفیت خصوصی شدن را ندارند و نمی تواند بهتر از تیم منتخب از حیثیت و آبروی فوتبالمان دفاع کنند  و بهترین راه در این برهه از زمان کمک به تقویت و بهبود وضعیت تیم منتخب است نه اینکه با زیر سوال بردن آنها موجبات تضعیف آن را فراهم کنیم
امیدوارم شبهه شما در این مورد با مطالعه دقیق کل مطالب و نظرات دیگر عزیزان برطرف شود
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۸-۳-۱۳۸۶, ۰۳:۵۸ عصر
ارسال: #3
{EDITOR=
آقاد حسن پوروقتی که کارشناس نیستی  چرا افکار عمومی را گمراه می کنی ،آیا شما از نظرات  کارشناسان فوتبال روستایمان در رابطه با خصوصی سازی استفاده کرده ای
EDITOR}
۸-۳-۱۳۸۶, ۰۶:۰۲ عصر
ارسال: #4
{EDITOR=
صبر و بردباری یکی ازخصلتهای پسندیده انسانهاست.هنگامیکه انسان مومن با شداید و سختیها در گردنه های پر پیچ وخم مورد آزمایش قرار می گیرد هدف سنجیدن میزان صبر و استقامت و شناخت میزان اعتقادات الهی است
با تشکر از آقای حسن پور
EDITOR}
۹-۳-۱۳۸۶, ۱۲:۲۳ صبح
ارسال: #5
{EDITOR=
خودت سوال مطرح می کنی خودتم جواب میدی حسنپور به ما جوابم خواهشا نده چرا که قبلا مطلب ما را راجع به استقلال و عشق حذف کردی (ایها الناس یکی به داد ما برسه که حسنپور میخواد مطلب رو حذف کنه کممممممممممممممممممممممممممممممممک)کسی نیست ازش تعریف کنه خودش مهمان میشه به مدح از خودش میپردازه بازم مینویسیم خودت رنگ کن ما رنگ کاریم
EDITOR}
۹-۳-۱۳۸۶, ۰۱:۰۰ صبح
ارسال: #6
{EDITOR=
مهمان نوشته شده توسط:
خودت سوال مطرح می کنی خودتم جواب میدی حسنپور به ما جوابم خواهشا نده چرا که قبلا مطلب ما را راجع به استقلال و عشق حذف کردی (ایها الناس یکی به داد ما برسه که حسنپور میخواد مطلب رو حذف کنه کممممممممممممممممممممممممممممممممک)کسی نیست ازش تعریف کنه خودش مهمان میشه به مدح از خودش میپردازه بازم مینویسیم خودت رنگ کن ما رنگ کاریم

با سلام خدمت مهمان گرامي
اول اين نكته را بايد بگم كه من نيومدم از شخصي دفاع كنم ولي اومدم واقعيت رو بگم كه حرف شما را انكار مي كند
در جواب شما بايد بگم شخصي كه به عنوان "مهمان" اين موضوع را شروع كرده از اينترنت گراف استفاده كرده و تفكيك "اي پي "ايشون نشون مي ده كه از اينترنت گراف كه در واقع در بندر لنگه مي باشد استفاده كرده ولي آقاي حسن پور كه به ايشون پاسخ داده اند از بندر عباس و از دانشگاه هرمزگان مي باشد پس به اين نتيجه مي رسيم كه حسن پور اين موضوع را باز نكرده و شخصي ديگري بوده
اميدوارم كه به اشتباه خود پي برده باشيد
با تشكر

EDITOR}
۹-۳-۱۳۸۶, ۰۹:۴۰ صبح
ارسال: #7
{EDITOR=
ضمن تشکر از بچو گزیر که این سوء تفاهمرا بر طرف کرده اندخدمت میهمان اون یکی بایدا عرض کنم این مطلب را من نوشتم و اینکه از حسن پور پرسیده بودم این است که او اهل فوتبال وحداقل مدیر بخش ورزشی سایت است ، حالا اگر شما یا دوستان دیگری مثل جوون گزیر در مورد مطلب دیروز که هنوز هم برای حداقل من این سوال وجود دارد برای روشن کردن اذهان جواب دهید
با تشکر
EDITOR}
۹-۳-۱۳۸۶, ۰۳:۰۹ عصر
ارسال: #8
{EDITOR=
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه کاربران و دوستان عزیز
پس از اظهارات جناب مهمان واقعاً من خجالت می کشم به ایشان پاسخ دهم
واقعاً اگر ذره ای قبل از بیان مطالب خود فکر می کردیم هیچ گاه به اینجا نمی رسیدیم که شاهد چنین اتفاقات اسفباری باشیم
من که نمی دانم شما بر چه اساسی و با چه منطق و دلیلی در حضور دیدگان همه اینگونه بیان داشته اید که بنده خودم سوالی را با نام کاربری دیگری مطرح می کنم  و از خودم تعریف و تمجید میکنم بعد هم خودم می آیم و آن تعریفها را رد میکنم و به ان سوال پاسخ مدهم تا شاید به قول شما از خودم تعریف کنم و..........
واقعاً که جای تاسف دارد که ما به خود اجازه بدهیم که اینگونه با قباحت تمام افراد را زیر شدیدترین توهینها بگیریم و شخص را در نظر دیگران بد جلوه بدهیم
البته با استدلالی که مدیریت کل سایت برای روشن سازی قضیه ارائه دادند به نظرم که دیگر جای هیچ توضیح دیگری باقی نگذاشتند
اما اینکه شما فرموده اید که کسی نیست که از من تعریف کند و خودم به مدح خودم می پردازم
اولاً که بنده هیچ نیازی به تعاریف و تمجید هیچ شخصی ندارم چونکه هدفم این نیست و ثانیاً لطف دوستان در تمامی بخشها اینقدر بوده که هیچ عقده ای در این مورد نداشته باشم
اما در مورد مطلبی که جناب میزان نوشته
بله من همانطور که قبلاً هم اعلام کرده ام نظراتم شاید از دید کارشناسی نبوده و خودم هم قبول دارم اما اگر کمی فکر می کردید و برخوردهای دیگران را مد نظر داشتید هیچ گاه اینطور نمی نوشتید که بنده افکار عمومی را به گمراهی می کشم
شاید به نظر شما کمک به بهبود وضعیت فوتبال گزیر گمراهی افکار عمومی باشد ولی یقین بدانید که ما بدون هیچ توجهی به مخالفتهای بی منطق و آمیخته با غرض عده ای خرابکار ؛ به روند خود برای تقویت فوتبال گزیر ادامه خواهیم داشت
اما در این مورد که شما عنوان کرده اید که آیا بنده با صاحبنظران فوتبال گزیر مشورت کرده ام یا خیر
یقین بدانید که همین طور است و دلسوزان فوتبال گزیر از تمام مطالب ارسالی بنده مطلع هستند و اگر تحقیق کنید مطمئناً با تاییدهای آنها روبرو خواهید شد   البته گفتم دلسوزان فوتبال گزیر فراموش نکنید
در ضمن سوالی خدمتان عرض می کنم و آن اینکه آیا آن همه مطالب سنگینی که در رابطه با فوتبال گزیر عنوان شده همه آنها کارشناسی شده بوده که شما حالا آمده اید و اینگونه با بنده برخورد می کنید
در پایان باید عرض کنم که بارها و بارها  از طرف همه دوستان این خواهش ابراز شده که شما را به خدا بیاید دست روی اسامی اشخاص نگذارید ولی اینگونه که مشخص است هنوز  هم عده ای گوش شنوا ندارند
همین جا لازم می دانم عرض کنم بنده حالا دیگه به این برخوردهای شدید عادت کرده ام و دیگر خیلی ناراحت نمی شوم که هر روز شاهد اینگونه مسائل باشم
شاید به لحاظ اینکه هیچ کس شما را نمی شناسد هیچ مشکلی متوجه شما نشود ولی مطمئن باشید که این روش درستش نیست و بی انصافی است
پس لازم است خدمتتان عرض کنم که در مورد بنده هرچه دلتان خواست می توانید بنویسید ولی یقین بدانید اگر نسبت به دیگر کاربران کم لطفی شود قطعاً در این جا جا نخواهد داشت همانطور که به قول جناب مهمان ما مطلبشان در تمسخر کاربران عشق و استقلال را پاک کرده ایم
EDITOR}
۱۰-۳-۱۳۸۶, ۰۹:۵۳ صبح
ارسال: #9
{EDITOR=
ا سلام
از جوابی که آقای حسن پور به سوال این حقیر بددون هیچ منتی دادند تشکر می کنم
صحبت های ایشان مبنی بر کمک به تیم منتخب منطقی اما این کمک تا کی باید ادامه داشته باشد تا منتخب نتیجه ی لازم را بگیرد.
هم چنین نوشته های موه عرب وجوون گزیر مبنی بر خصوصی سازی نیز جالب، جددید و به روز می باشد . امااین مطلب حاکی از آن است که بازی های دوره ای در شهر باید منحل شود .مگر نمی شود این بازی ها انجام شود وتیم قهرمان یا دو تیم راهیافته به فینال در صورت توانایی عازم ودر غیر این صورت تیم دیگری جایگزیین شود
در این صورت هم لیگ قوی خواههیم داشت و هم به خصوصی سازی که می گویند عمل خواهد شد (اگر بنده را لایق پاسخ دیدید)خوشحال می شوم.
با تشکر
EDITOR}
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۰۵ صبح