logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:5 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی تدارکاتی تیم اتحاد
۲۶-۳-۱۳۸۶, ۰۲:۳۴ عصر
ارسال: #1
بازی تدارکاتی تیم اتحاد
بازی تدارکاتی تیم اتحاد گزیر
• دیروز جمعه مورخه 25/3/86 تیم اتحاد گزیر در زمین بستانه بازی دوستانه ی برگزار نمود که توانست حریف خود آنهم در زمین حریف شکست دهد . که نتیجه بازی 2 بر 1 بنفع تیم اتحاد رقم خورد با وجودیکه هوا خیلی گرو و شرجی بود بچه ها چون دانستند که در خارج از روستا نماینده گزیر هستند تلاش وافری از خود نشان دادند و خوشحالیم که نماینده خوبی برای روستا گزیر شدیم از احمد احمد زاده که در این بازی بازیکن کمکی تیم اتحاد بود تشکر کنم و جا دارد از سرپرست تیم عقاب بابت در اختیار قرار دادن احمد احمد زاده برای بازی تدارکاتی تیم اتحاد تشکر کنم بازیکنانی که در این بازی بازی کردند بشرح زیر میباشد
1- درازبان محمد هاشمی
2- منصور هاشمی
3- محمود حسین آر
4- محمد نور هاشمی
5- محمد هاشمی (حمدان)
6- احمد حسین آر
7- محمد نور ساربانی
8- محمد زارعی (خشی)
9- احمد ساربانی
10- سعید ساربانی ( زننده گل )
11- عبدالله ساربانی
12- عبدالرحمن هاشمی
13- راشد پرستش
14- خلیل هاشمی
15- احمد احمد زاده ( بازیکن کمکی و زننده گل )
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۶-۳-۱۳۸۶, ۰۸:۱۶ عصر
ارسال: #2
RE: بازی تدارکاتی تیم اتحاد
{EDITOR=
با سلام و خسته نباشيد خدمت جناب باغ نخل از اينكه انجنين تيم محبوبمان را قوي و با طراوت نكه داشته ايد خبر خيلي خوشحال كننده اي دادي خيلي ممنون و متشكر
EDITOR}
۴-۴-۱۳۸۶, ۰۸:۲۲ عصر
ارسال: #3
{EDITOR=
سلام آقای هاشمی من کم و بیش طرفدار تیم شما بودم واز این برد شما خوشحال شدم
ولی اقای هاشمی من نمی دانم چرا اسم ابراهیم سید که حتما" خودتان هم قبول دارید که اگر بهترین بازی کن شما نباشد حداقل یکی از بهترینا هست در این لیست نیست
EDITOR}
۵-۴-۱۳۸۶, ۱۲:۴۷ عصر
ارسال: #4
جناب مهمان
از لطفتان ممنون
ابراهیم سید و مسعود حسینی گزیر بعلت نبودن همراه تیم در بستانه و در ان مسابقه چون در دانشگاه امتحان داشته اند از لطفتان متشکرم
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۸ صبح