logo
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین ارسالی ها
یک عکس جالب
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:91 گالري عكس مشاهده:12146 زمان:دیروز
این حیوون ها رو دیدین
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:5 زمان:دیروز
اشعار عاشقانه
شروع کننده:fam آخرین ارسال توسط:فرھاد۲۶ پاسخ ها:145 اشعار مشاهده:125946 زمان:۲۹-۲-۱۳۹۱
grawerowanie rydułtowy
شروع کننده:FoorbJoypeJek آخرین ارسال توسط:FoorbJoypeJek پاسخ ها:0 اشعار مشاهده:36 زمان:۲۸-۲-۱۳۹۱
غار لچوگوئیا
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 گالري عكس مشاهده:32 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
دانستنيهاي بزشكي
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:13 بهداشت مشاهده:530 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
چطور شخصیت خویش را بالا ببریم؟
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 مباحث متفرقه مشاهده:37 زمان:۲۷-۲-۱۳۹۱
غذاهایی که گرسنگی را مهار می‌کند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
فروش اینترنت پر سرعت ماهوارهی ا
شروع کننده:speed آخرین ارسال توسط:speed پاسخ ها:0 اينترنت و شبكه مشاهده:49 زمان:۲۳-۲-۱۳۹۱
مواد غذایی مفید برای آن‌هایی که یبوست دارند
شروع کننده:jaziri62 آخرین ارسال توسط:jaziri62 پاسخ ها:0 بهداشت مشاهده:64 زمان:۲۲-۲-۱۳۹۱
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی دوستانه
۵-۴-۱۳۸۶, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #1
بازی دوستانه
{EDITOR=
امروز سه شنبه در زمین منتخب گزیر یک بازی دوستانه بین بازیکنان زمین منتخب و تیم اتحاد برگزار گردید و هر دو تیم با نتیجه مساوی 2 بر2  رضایت دادند که گلهای تیم منتخب  گل اول توسط فرشاد حسنی زاده و گل دوم عبدالحمید زارعی و گل تیم اتحاد    هر  2 گل توسط منصور هاشمی به ثمر رسید دقایقی  از این مسابقه  صدا و سیمای هرمزگان عکس و فیلم برداری  نمود
EDITOR}
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۶-۴-۱۳۸۶, ۱۰:۴۳ صبح
ارسال: #2
RE: بازی دوستانه
{EDITOR=
با تشکر از مهمان عزیز برای گزارش این خبر
در ضمن با بررسی که ما انجام دادیم این بازی بین تیم شاهین و اتحاد در زمین منتخب انجام شده
وبدلیل اینکه تیم شاهین تمامی بازیکنان خود را در اختیار نداشت از بازیکنان نوجوان خود و دقایقی هم از بعضی از بازیکنان حاضر در زمین کشاورز گزیر استفاده کرد و با این وجود تا آخرین دقایق 2 بر 1 از تیم اتحاد پیش بود که در ثانیه های آخر این تیم توانست نتیجه را جبران کند و بازی را به تساوی بکشاند که این گل موجی از شادی را در بازیکنان این تیم به ارمغان آورد
در ضمن همانطور که عنوان شد این بازی توسط صدا و سیمای هرمزگان پوشش داده شد که جای تشکر دارد
بهر حال برگزاری این گونه مسابقات تدارکاتی صرفنظر از نتیجه قطعاً در آماده سازی آنها برای مسابقات دوره ای فوتبال گزیر موثر خواهد بود
EDITOR}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۶-۴-۱۳۸۶, ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #3
RE: بازی دوستانه
{EDITOR=
آقای حسن پور سلام
از مطالبتان و اینکه راهنمایی نمودید ممنون می باشم
ما که بازی دیدیم بازیکنان زمین منتخب بوده است
صالح صالحی ، محمد صالحی زاده فرد ، امین آذری ، احمد بازیار ، احمد سنگین جان ، فرشادحسنی زاده ، احمد حسین زاده ، عبدالله زارعی ، حمید زارعی ، فردین حسنی زاده
تیم اتحاد هم از بازیکنان اصلی خود استفاده کرده بود و تمام بازیکنان خود در اختیار داشت محمد هاشمی ، احمد حسین آر ، محمود حسین آر ، محمد نور هاشمی ، محمد نور ساربانی ، عبدالله ساربانی ، سعید ساربانی ، ابراهیم سید ، عبدالباعث هاشمی ، احمد سید یوسف ، عبدالرحمن هاشمی ، منصور هاشمی ، تنها تماشاگر بازی من بودم و از تیم اتحاد بازی دلجسبی ندیدم تیم (شاهین بقول شما ) دو گل از روی ایستگاهی به گل رسید و تیم اتحاد دو گل در بازی جبران کرد کار گروهی تیم شما خیلی خوب بود تیم اتحاد نمی دانم مشکلی شان در بازی چیست که در هر مسابقه ای که دارند ارنج خودشان نمی دانند در این بازی سر در گم بودند گاهی احمد یوسف دفاع آخر بود گاهی راشد پرستش و گاهی هم منور سید عبدالله من به سرپرست تیم اتحاد و طرفداران تیم اتحاد پیشنهاد می دهم که با یک ارنج وارد شوند و بازی خوبی آز خودشان نشان دهند تمام تیم ها برنامه مسابقات دوستانه دارند و تیم اتحاد هنوز هم در زمین کوچک بازی میکند این مشکل کارشان است اتحاد باید از بازیکنان تیم خودشان بهتر استفاده کنند مشکل دیگرشان بنظرم تراکم بازیکن است در این تیم چون خیلی بازیکن دارد و اگر به همه بازی ندهد شاید هم از تیم شان بروند آرزوی سربلندی تیم منتخب دارم که این بازیها و مسابقات روستای خودمان دردی دوا نمی کند و ما باید بفکر چاره به تیم منتخب باشیم آقای حسن پور خیلی زیاده روی کردم دوست دارم که تیم اتحاد هم همانند تیم ها این مشکل خودشان حل و فصل کنند همانطوری که گفتی دیدم که صدا و سیما هم چند لحظه ای فیلم تهیه کرد از آقای زارعی که تدارک این بازی دوستانه فراهم کرده بود و از آقای نیازمند و رئیس شورا که مسئول فیلم برداری صدا و سیما به استادیوم آورده بودند تشکر کنم و حتما مشکلات زمین فوتیال به اطلاع آنان برسانند تا از صدا و سیما بخش شود . داور بازی عبدالرحیم بزن بود .
EDITOR}
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

Quick Theme:

زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۴۰ صبح